Купив: Чорнило HP GT52 5810/5820 Yellow (M0H56AE) 70 г, Водорозчинні чорнила для принтера HP GT52 Yellow (M0H56AE), Замовлення №283717
Хотів купити: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 256GB Pink (MPQC3)
Хотів купити: Блок живлення Chieftec Smart GPS-500A8
Купив: Замовлення №281540 прибуло, Замовлення №281540
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Машинка для стрижки Philips Hairclipper series 7000 HC7650/15, Перкусійний масажер Beurer MG 99, Замовлення №281305
Купив: Oscal Pad 13 8/256GB 4G Dual Sim Glacier Blue [КВ01260] Поклейка захисного скла або плівки, Замовлення №280625
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Портативна колонка JBL Pulse 4 Black (JBLPULSE4BLK), Замовлення №№275528
Купив: Монітор 2E 2E-G2723B-01.UA, Замовлення №263636
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Додаткова батарея для зарядної станції BLUETTI B210P Expansion Battery 2150Wh EU, Замовлення №269783
Купив: SSD накопичувач PATRIOT P220 256 GB (P220S256G25), Замовлення №№260050