Купив: Коробка MTM RS-100 на 100 патронів калібр 223 Rem та 5,45x39 Зелена RS-100-10 Код товару: 17730500, Замовлення №17730500

Купив: Складаний ніж Kershaw Shuffle Black (8700BLK), Складаний ніж Kershaw Shuffle Lime (8700LIMEBW), Замовлення №12658

Купив: Ніж Cold Steel Bowie Blade Bushman 92BBUSK Замовлення №12623, Замовлення №12623

Купив: Складаний ніж Boker Plus Balisong Large (06EX012), Замовлення №12539

Купив: Magpul Рукоятка передняя Magpul M-LOK MVG (MAG597-BLK), Замовлення №12524

Купив: Ящик для патронів, Замовлення №63873
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Складаний ніж Artisan Tradition BB G10 (1702P-BBK), Замовлення №12182

Купив: Ніж Fallkniven Pilot Survival CoS з піхвами zytel , Замовлення №12257

Купив: Шахта магазина Armaspec RHINO R-23 увеличенная AR-15 Олива, Замовлення №12242
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Пристосування для чищення Real Avid Шомпол 36'' Bore-Max Smart Rod для калібрів .22-.270 / 5,56-7 mm. AVBMSR2236, Замовлення №12154