Відгуки про Ohotnik.kiev.ua

Richard Bach рекомендує цей магазин
11 липня 2025 р.

Купив: Валіза Travelite CABIN Navy (TL090237-20), Замовлення №14665

Відповідь представника «Ohotnik.kiev.ua»
Дякуємо за Вашу довіру, ми дуже цінимо це, що Ви є нашим покупцем і Вас задовольняє наше обслуговування та якість нашого товару. Будемо і надалі тримати високу планку якісного обслуговування та постійно себе вдосконалювати, саме такі прекрасні, і щирі відгуки спонукають нас на вдосконалення, і постійне покращення сервісу, бо розуміємо що це цінують та поважають нашу роботу. Красно дякуємо Вам за такий гарний відгук, нам теж дуже сподобалась з Вами співпраця, побільше би таких ввічливих клієнтів. Чекаємо від Вас нових замовлень! Вам завжди гарного настрою та вдалих покупок! Бажаємо завжди знаходити що шукаєте, ми завжди раді допомогти в пошуках потрібної речі. ;-) Також бажаємо міцного здоров'я та незламного духу Вам та Всім нашим захисникам! Бережіть себе та Україну! Слава Україні!!! Героям Слава!!! З повагою магазин "Ohotnik"
Андрій рекомендує цей магазин
10 червня 2025 р.

Купив: Оптичний приціл Primary Arms SLx 1x, MicroPrism, ACSS Cyclops Gen 2 (Red) flat dark earth (710048), Замовлення №14374

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Приязна представниця магазину швидко зв'язалася, уточнила деталі замовлення. Товар надіслали без затримки, надійно запакований. P.s. Окрема подяка за бонус!
Відповідь представника «Ohotnik.kiev.ua»
Дякуємо що вибрали нас і за Ваш позитивний відгук, він для нас найцінніше, це сама гарна подяка за нашу роботу. Ми будемо і надалі тримати якість нашої роботи на високому рівні. Дякуємо за покупку та чекаємо на нові замовлення. Вам завжди гарного настрою та вдалих покупок! Бажаємо завжди знаходити що шукаєте, ми завжди раді допомогти в пошуках потрібної речі. ;-) Також бажаємо міцного здоров'я та незламного духу Вам та Всім нашим захисникам! Бережіть себе та Україну! Слава Україні!!! Героям Слава!!! З повагою магазин "Ohotnik"
БаталоваОльга рекомендує цей магазин
3 червня 2025 р.

Купив: Підсумок шкіряний ЄЛІТ, Замовлення №11101053

Дякую за якісне обслуговування, на всі мої запитання дуже швидко відповіли, скинули додаткові фото. На прохання швидше відправити- відправили в той же день. Товар якісний, відповідає опису. Дуже вдячна за якісне обслуговування та швидку відправку !!
Magic рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: Пристосування для чищення Pro-Shot Набір інструментів для чищення патронника карабінів AR15/M4/M16 (CMK-556), Замовлення №14217

Вперше робив замовлення в цьому магазині, можу з впевненістю сказати, що магазин топ! Менеджери, відправка все на Вищому рівні. Раджу до співпраці. Люди розуміються на своєму асортименту, і порадять те, що дійсно працює ( і не за всі гроші Всесвіту)
Michael Ryabokon рекомендує цей магазин
15 травня 2025 р.

Купив: Обвес для glock, Замовлення №14174

v0vo4ka рекомендує цей магазин
14 травня 2025 р.

Купив: Ніж BPS Rosemary, Замовлення №14165

Магазин вийшов на зв'язок дуже швидко, все купив і отримав вчасно.
Blik рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: Кобура FAB Defense Scorpus для ПМ Правостороння, Паучер ATA Gear Ver 2 під магазин ПМ, Тактичне руків’я FAB Defense для ПМ, Замовлення №14121

Sara Conor рекомендує цей магазин
4 травня 2025 р.

Купив: Набір для чистки Real Avid AR15 Gun Cleaning Kit (AVGCKAR15), рукоятка збройова Magpul Рукоятка на цівку M-LOK AFG - Angled Fore Grip на інтерфейс M-LOK MAG598-BLK, Замовлення №14044

Чудовий магазин, хороші консультанти які дуже швидко дають відповідь і допоможуть з замовленням. Швидко відправили. Як приємний бонус - смаколик у посилку, батончик Snickers Однозначно рекомендую!
Бойко Максим рекомендує цей магазин
2 травня 2025 р.

Купив: Складаний ніж Fox Atrax black (FE-010), Замовлення №14088

Дякую працівникам магазину Ohotnik.kiev.ua за швидкість та вічлевість! Ніж отримав як домовлялись. Все дуже добре!
Ростислав Ядельський рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Ніж Microtech MSI Stonewashed G-10 Black 210-10FLGTBK, Замовлення №7770408

Ввічливий та привітний менеджер, ще й змогли надіслати замовлення у суботу перед Великоднем, за що окреме дякую:) Разом з ножем був заповнений гарантійний талон. Все супер, рекомендую!