Купив: Точильна система Hapstone, Замовлення №13959

Купив: Дорожня сумка-рюкзак Highlander Loader Holdall 100L Grey (LR100-GY), Замовлення №13853

Купив: Сумка-візок Gimi Sprinter Black (168408), Замовлення №13857

Купив: Ніж Fox Edge Atrax G-10 Black , Замовлення №13512

Купив: Кейс для зброї MTM Кейс MTM Tactical Range Box полевой для чистки и ухода за АК/AR15 и любых других карабинов, ружей (T, Пристосування для чищення Dewey Адаптер Dewey для шомпола .22-22LR-223 Rem (5,56 мм) .224 (5,6 мм) 8/32 F на 8/36 M Латунь, Замовлення №13440

Купив: Цівка тактичне FAB Defence Тактична цівка для М4, 4 планки Пікатінні, алюміній, чорна # NFR, Замовлення №13339

Купив: Швейцарскій ніж Victorinox c1, Замовлення №1

Купив: Мультитул Leatherman Skeletool CX (830923), Замовлення №13276