Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про GSTORE.UA

Чутка Вероніка рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Blue (MLPK3), Замовлення №35511

Замовила iPhone 13 онлайн, приїхав швидко, упакований добре. Все працює, рекомендую!
Nikolaevna рекомендує цей магазин

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13 Space Gray 2020 (MVH22), Замовлення №35536

Купила MacBook. Оформила замовлення, оплатила через два дні отримала. Все чітко.
tm16032006 рекомендує цей магазин
12 грудня 2024 р.

Купив: Док-станція Baseus Metal Gleam Series 5-in-1 Multifunctional Type-C HUB Gray (WKWG020013), Замовлення №35494

Додала навіть сайт до закладок в браузері, дуже зручно!
Соня Шевченко рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Адаптер WIWU Alpha Type-C to HDMI USB-C HUB Gray 0.12m (BS-0154), Замовлення №35446

ВСе супер, все четко, в будущем еще буду заказывать тут эпл
Roman9557 рекомендує цей магазин
7 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium (MYWW3), Замовлення №35401

Новий запакованний 16 про макс, порадувала швидкість доставки та зручний сайт.
sofochka рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: Чохол для ноутбука WIWU iSHIELD Hard Shell Ultra Thin Matte for Apple MacBook Pro 14" Black, Замовлення №35377

Прийшов швидко чохол накладка для мака 14.2"
valera12 рекомендує цей магазин
5 грудня 2024 р.

Купив: TPU+PC чохол Ink ShowTPU+PC чохол Ink Show для Apple iPhone 15 Pro Max, Замовлення №35344

Зручний сайт та зручно оформлювати собі замовлення
Наталія2304 рекомендує цей магазин
28 листопада 2024 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Blueo Wireless Powebank 10000 mAh Black (P010BLK), Замовлення №34823

Замовила додаткову батарею (яка магнітиться сзаду до телефону) все тіп топ. Додатково ще як підставка працює. Відправили швидко, тому на наступний день все була у мене
Player_1 рекомендує цей магазин
28 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Apple AirPods Max Space Gray (MGYH3), Замовлення №35292

Давно хотів подси макс. Було три кольори в наявності, вирішив шо чорні будуть найменш пачкатись. Магазин спрацювава на відмінно, відправили неохідний мені колір. Еіри оригінал.
Kseniia25 рекомендує цей магазин
28 листопада 2024 р.

Купив: Автомобільний тримач для смартфона Proove Nitro Charge (WHSN15002001), Замовлення №35188

Замовила через сайт кріплення в машину, з бездротовою зарядкою, спочатку хотіла взяти на присосці, але запевнили що з кріпленням в решітку теж норм. Прийшло швидко, все працює, звикаю, але наче зручно