Відгуки про GSTORE.UA

Katren рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M2 Midnight 2022 (MLY33), Замовлення №40104

Замовила онлайн, на сайті все зручно.Товар прийшов швидко, нормально запакован.Не перший раз купую в цьому магазині.Покупкою задоволена.
n25d6wks4m рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р. На модерації

Купив: Apple iPhone 17 256GB eSIM White (MG474), Замовлення №40097

Купила iPhone у цьому магазині.Товар якісний і оригінальний.Ціни адекватні.Консультанти толкові і ввічливі.
Валерій Туровский рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15 M2 Midnight 2023 (MQKX3), Замовлення №40079

Оформиd свій заказ на сайті, доставили відносно швидко.Не сподобалось пакування і високі ціни в порівнянні з конкурентами.
Сеня рекомендує цей магазин
25 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue (MG8J4), Замовлення №40073

Замовив онлайн телефон.На сайті все зручно оформлювати, адекватні ціни і широкий вибір техніки. Магазин буду рекомендувати.
Елизавета Актаз рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №40062

Я завжди беру Apple техніку тільки в цьому магазині.Оригінальний товар,приємні ціни і ввічливі консультанти.
Мариночкал рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №39759

Замовила на сайті навушникию.Звернула увагу як щвидко і легко оформила заказ.Прийшов мій заказ на пошту, не сподобалось пакування, але товар якісний.
Marina Nasadyk30 рекомендує цей магазин
23 лютого 2026 р.

Купив: AirPods Max Silver, Замовлення №40056

Оформила заказ на сайті.Адекватні ціни і хороший асортимент в магазині.Оперативно прийшла моя посилка, гарне пакування.
Анатолій Дмитренко рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad Pro 11 2024 Wi-Fi + Cellular 512GB Space Black (MVW33)Планшет Apple iPad Pro 11 2, Замовлення №40060

Замовив iPad на сайті. Швидко пройшов на почту, гарно був запакований. Працює швидко і стабільно.
22 лютого 2026 р. Відповісти
Євгені рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Lavender (MG6M4), Замовлення №40054

Покупка дуже вдала.Замовив телефон на сайті його швидко доставили на магазин.Продавці допомогли мені налаштувати телефон, дуже дякую їм.Задоволенмй на 100%
nobodyknows586 рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Case w. Black Ocean Band (MX4P, Замовлення №40030

Купила годинник в цьому магазині.Залишилась задоволена