Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 45mm Midnight Aluminum Case w. Midnight Sport Band (MNUL3), Замовлення №36483
Купив: Смартфон Apple iPhone 11 Pro 64GB Gold (MWC52), Замовлення №36497
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2), Замовлення №36451
Купив: Навушники з мікрофоном Apple EarPods USB-C (MTJY3), Замовлення №36467
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro 128GB Silver (MQ023), Замовлення №36418
Купив: чохол Apple iPhone 15 Pro Max, Замовлення №36377
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple (MQ9X3), Замовлення №36174
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 15 Space Gray (MPTT2) 2017, Замовлення №36118
Купив: Silicone Case OEM для iPhone 16, Замовлення №36055