Хотів купити: Сухий корм Royal Canin Maxi Adult для собак великих порід 15 кг, Замовлення №322746

Хотів купити: вологий корм Royal Canin Ageing +12 85 г (4082001), Замовлення №Магазин не предоставляет

Купив: Паста GimCat Malt-Soft Extra, для виведення шерсті, для кішок, 200 г, Замовлення №314405

Хотів купити: Сухий корм Royal Canin Sterilised 7+ 1,5 кг (2560015)

Хотів купити: Захисна мазь VetExpert, Таблетки Boehringer Ingelheim NexGard від бліх і кліщів для собак, Захисна мазь VetExpert, Замовлення №N?312542

Купив: Корм для хом\'яків, наповнювач в туалет коту , Замовлення №311494

Купив: Сухий корм Royal Canin British Shorthair Adult 2 кг (2557020), Замовлення №О077878

Купив: Корм Brit care sensative, Замовлення №298420
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: нашийник, що світиться Trixie Ошейник светящийся USB 30см, 50 см 12671, Ветеринарія NexGard Жувальні таблетки Nexgard Spectra для собак L (15-30кг) 3 шт (3661103048602), Замовлення №NexGard spectra і нашійни

Купив: Низькозерновий сухий корм Farmina N&D, для стерилізованих дорослих котів, курка з гранатом, 1.5 кг, Замовлення №285143