Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про МІКСЕР.store

Kogan Sergej рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Liberton LTV-24H02GT, Замовлення №23204

Телевізор був в наявності, менеджер добре проконсультував по телефону, доставка поштовою компанією пройшла без проблем, покупкою задоволений. Рекомендую.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що телевізор куплена у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.
Lubov Vavrenuk рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Електропіч Liberton 601 E, Замовлення №23160

Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що електропіч куплена у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.
NIK рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Сушка PROFIT M ЕСП-02 серая, Замовлення №22911

Гарна сушарка, задоволений повністю. До магазину претензії ніяких немає. Замовлення прийняли сушарку відправили наступного дня. Заплатив за неї на Укрпошті.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що сушарка куплена у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.
Вячеслав Прилуцкий рекомендує цей магазин
17 липня 2025 р.

Купив: Електром'ясорубка Gorenje MG1802SJW (739980), Замовлення №22746

Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що м'ясорубка куплена у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.
Співпраця з інтернет-магазином сподобалось. Жодних проблем не виникло.
17 липня 2025 р. Відповісти
OlegMan не рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Хотів купити: Портативний холодильник термоелектричний Thermo TR-132A, Замовлення №22654

Замовив автохолодильник в даному магазині, оскільки мені треба їхати в дорогу і хотів взяти із собою даний холодильник. Залишив замовлення 16.06.2025, накладна НП була створена, але ніхто нічого не відправляв. 18.06.2025 лише після мого дзвінка нагадування товар було відправлено. Коли прийшов на НП забирати холодильник, то був дуже розчарований оскільки корпус холодильника був побитий. Я залишився без холодильника і змушений був їхати в магазин купувати інший. ПОГАНИЙ СЕРВІС!!!
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
На  жаль іноді трапляються таки випадки у компаній перевізників, хоч і дуже рідко, коли товар отримує пошкодження, губиться на  деякий час, знищується, видається іншому клієнту, затримується у доставці. Але магазин втрачає можливість впливати на усі ці випадки з  того моменту як товар передається компанії перевізнику і може лише констатувати факт такого випадку. Жоден магазин не буде відправляти відомо пошкоджений товар з післяплатою при цьому  ДВІЧИ  вимагати від клієнта перевірити товар на цілісність при отриманні на відділенні перевізника. Перший раз усно по телефону, при підтвердженні замовлення, вдруге письмово коли відправляється номер ТТН. Усі послуги Нової пошти у дві сторони сплачує магазин, коли клієнт відмовляється від посилки. Зі своєї сторони покупці теж мають враховувати усі можливі ситуації, які можуть статися під час доставки замовлення компаніями перевізниками. Та роботи замовлення заздалегідь, щоб мати час для виправлення ситуації. Уважно зважити усі за та проти. Купити у магазині на місці прямо зараз за 4129грн, або замовити на пару днів раніше за 3560грн. Таки випадки трапляються дуже рідко, але ні хто не дасть гарантію що  це не станеться саме з Вами. Нам дуже шкода, Вашого  часу, що ви витратили на похід до відділення Нової пошти. Насправді ми цінуємо кожного нашого клієнта та відвідувача інтернет-магазину, і намагаємось бути максимально чесними з ними.
Olga__K не рекомендує цей магазин
11 червня 2025 р.

Хотів купити: Мультиварка Tefal RK905A34 MultiCook & Stir, Замовлення №22621

Після замовлення передзвонили і повідомили, що товару немає в наявності. Заходжу на сайт продавця - товар в наявності, дорожчий на 1180 грн.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Нам дуже шкода, що ми не змогли Вам допомогти. Насправді ми цінуємо кожного нашого клієнта та відвідувача інтернет-магазину, і намагаємось бути максимально чесними з ними. Тому ми уважно розібралися у цьому прикрому непорозумінні. Ми перевірили замовлення, прослухали запис телефонної розмови між Вами та нашим менеджером стосовно замовлення. І дійшли до наступних висновків. Ви дійсно зробили замовлення №22621 на Мультиварка Tefal RK905A34 MultiCook & Stir 09 червня. Під час телефонної розмови з Вами наш менеджер повідомив Вас що даний екземпляр мультиварки з уцінкою. І щоб в подальшому уникнути таких непорозумінь ми зняли цей екземпляр з продажу. І у нас на сайті не було у продажу цієї моделі мультиварки у продажу аж до 11 червня, коли нам надійшла нормальна мультиварка (без уцінки). Звісно товар без уцінки вартує більше ніж з уцінкою. Але, дякуємо за зауваження, цей момент пропишемо детальніше, щоб в подальшому уникнути таких непорозумінь, забрали з продажу увесь товар з уцінкою, з персоналом проведемо бесіду, щоб під час розмови з клієнтом, впевнились що клієнт усе почув і усе зрозумів. Ця модель мультиварки продається в 94 інтернет магазинах. Сподіваємось, що Ви змогли купити собі цю мультиварку. Ще раз перепрошуємо за незручності.
Marina Pirogova рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
30 травня 2025 р.

Хотів купити: Мультиварка Rotex RMC505-C Excellence, Замовлення №22567

Заказали мультиварку Rotex RMC505-C Excellence, заказ доставили быстро, легко связались с продавцом, получили ответы на все вопросы. Рекомендую.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що мультиварка куплена у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.
Yevhenii не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
3 січня 2025 р.

Хотів купити: Занурюваний блендер Tefal HB55W430

Редагується
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо вам що обрали наш магазин. На жаль ми так і не знаємо чому вам не сподобалося відвантаження товару. 2 січня ві змовили блендер, 3 січня ми вам відправили товар, 4 січня ви отримала товар. Маємо надію що блендер куплений в нашому магазині принесе вам лише позитивні емоції.
Ольга_24 рекомендує цей магазин
15 жовтня 2024 р.

Купив: Ківш з кришкою KELA Stella (12225), Замовлення №21613

Загалом магазином задоволена. Купувала Ківш з кришкою KELA Stella, замовила в п'ятницю ввечері, в субботу вранці мені вже перетелефонували незважаючи на вихідний. В понеділок відправили як і обіцяли. Зараз ціна трохи вища, але я оплатила ціну яка була зазначена на сайті в момент замовлення, ніякого підвищення ціни в останній момент не було. Товар прийшов в фірменій упаковці належної якості. Всім дуже задоволена.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо вам що обрали наш магазин. Маємо надію що посуд куплений в нашому магазині принесе вам лише позитивні емоції.
Олександр рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Праска Ardesto IR-C2233-GR та Чаша для мультиварки REDMOND RIP-A1 (RB-A300), Замовлення №21580

Оформлення на сайті зручне, зв'язались дуже швидко. Уточнили, чи вірно я вибрав товар (чашу) і запропонували допомогу в сумісності з мультиваркою. Відправка замовленняв день оплати. По пакуванню - все акуратно і міцно запаковане. Окрема подяка за оформлення ТТН перед відправкою, що дало знижку на послуги НП. Магазин рекомендую як відповідальних, акуратних і ввічливих продавців.
Відповідь представника «МІКСЕР.store»
Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку, та за те, що обрали наш магазин. Сподіваємось що товар куплений у нас в магазині, принесе Вам лише задоволення від користування.