Купив: Змішувач для раковини 110 CoolStart EcoSmart+ Hansgrohe Tecturis E (колір - хром), з донним клапаном, Замовлення №8563

Хотів купити: Умивальник Geberit VariForm 500.763.01.2
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Купив: Кухонная мойка Kroner KRP Dekor-510 0.8мм (CV022768), Кухонна мийка Kroner KRP Dekor-510 (CV022768), Замовлення №8477

Купив: Інсталяція+Клавіша+Унітаз GROHE Solido 39536000, Замовлення №1

Купив: Змішувач для кухонної мийки Imprese Kucera 55105, Дренажний канал Qtap Dry FA304-600, Змішувач для раковини Qtap Robin 1060M102K QTROB1060M102K, Замовлення №8414

Купив: Кухонна мийка Kroner KRP Schwarze-SET7546ARTHM, Замовлення №8335

Купив: Душова система з термостатом Hansgrohe Crometta S Showerpipe 240 1jet 27320000, Замовлення №7843

Купив: Тумба з умивальником/під умивальник SANWERK АЛЕССА 70 ВЕНГЕ С УМЫВ. КАНТЕ (MV0000601), Замовлення №7895

Купив: Біде Laufen PRO H8309510003041, Замовлення №7878
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Унітаз-компакт Kolo Idol (1903300U), Замовлення №78909