Купив: Кавомашина автоматична Melitta Caffeo Barista TS Smart black (F85/0-102), Замовлення №303670777

Купив: Мультипіч Tefal Dual Easy Fry & Grill Air Fryer EY905D10, Замовлення №297864164

Купив: Навушники TWS Baseus Encok WM01 Black (NGWM01-01), Замовлення №310172053

Купив: Мікрохвильовка Samsung MS23K3513AW, Замовлення №311286203

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505815 , Замовлення №310372986

Купив: Млинок для спецій електричний Russell Hobbs Salt & Pepper Grinder 23460-56, Замовлення №308418674

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black (82K2028DPB), Замовлення №309889306

Купив: Принтер Xerox Phaser 3020BI (3020V_BI), Замовлення № 307533984

Купив: Мультипіч Philips Essential HD9200/90, Замовлення №304664357

Купив: Електрочайник Xiaomi Electric Glass Kettle (MJDSH05FD/BHR7423EU), Замовлення №304438969