Відгуки про Luxmedia.com.ua

Євгеній Фесенко рекомендує цей магазин
28 липня 2025 р.

Купив: Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101, Замовлення №2085709

Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101. Замовив товар 10.07.25. Зворотній зв'язок швидкий. Оплатив 10% передплати. Менеджер контактний, на дзвінки відповідає. Отримав товар 24.07.25. Ціна відповідає заявленій. Товар новий в заводському пакуванні. Продавця рекомендую
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо за вашу покупку! Ми цінуємо ваш вибір і сподіваємося на подальшу співпрацю. Будемо раді бачити вас знову!
Павло Подрєз рекомендує цей магазин
14 липня 2025 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch 2 Black Mario Kart World Bundle, Замовлення №Б/н

Замовлення опрацьовано швидко, приставка була запакована, пломби в наявності. В пункті видачі разом з приставкою видвли всі необхідні документи.
Roman рекомендує цей магазин
13 липня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA), Замовлення №2502177

Дуже приємний досвід взаємодії з цим магазином. Вічливе спілкування, з моменту замовлення до моменту отримання мною посилки пройшло менше 24 годин (нова пошта по Києву) Все супер, рекомендую!
Володимир Кузик рекомендує цей магазин
4 червня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo Next ECAM 310.80.SB, Замовлення №346575749

Дуже задоволений покупкою. Товар прийшов вчасно. Ціна помірна.
Ксюша Лещук рекомендує цей магазин
1 травня 2025 р.

Купив: Занурюваний блендер Zelmer ZHB4554S, Замовлення №276887684

Петро І. рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Електрочайник Delonghi KBOV 2001.BG, Замовлення №326490521

Товар повністю відповідає опису та якості. Оператор швидко зв’язався, надав компетентну консультацію. Доставка була оперативною. Рекомендую купувати у цього продавця.
Моро Ульяна рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ1 Glacier Blue (16672142), Замовлення №326670152

дуже швидко зв'язалися, проконсультували з мого питання, максимально швидко відправили.
Светлана Замлилая рекомендує цей магазин
17 березня 2025 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Tefal CY505E30, Замовлення №324001125

Мультиваркою задоволена, працює гарно. Доставка швидка. Продавця рекомендую!
РоманТереза рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: NanoCell телевізор LG 55NANO81, Замовлення №329806612

Дякую Вам за швидку відправку! Телевізор дуже гарний, зображеня якісне, насичене. Загалом усе добре наразі. Роботою магазину задоволений.
Олександр Остапчук рекомендує цей магазин
16 лютого 2025 р.

Купив: Пароочисник Karcher SC 1 EasyFix (1.516-401.0), Замовлення №325245282

Найнижча ціна, якісно упаковано при доставці, якість товару чудова, продавця рекомендую