Купив: Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101, Замовлення №2085709

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch 2 Black Mario Kart World Bundle, Замовлення №Б/н

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA), Замовлення №2502177

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo Next ECAM 310.80.SB, Замовлення №346575749

Купив: Занурюваний блендер Zelmer ZHB4554S, Замовлення №276887684

Купив: Електрочайник Delonghi KBOV 2001.BG, Замовлення №326490521

Купив: Фотокамера миттєвого друку Fujifilm Instax Square SQ1 Glacier Blue (16672142), Замовлення №326670152

Купив: Мультиварка - скороварка Tefal CY505E30, Замовлення №324001125

Купив: NanoCell телевізор LG 55NANO81, Замовлення №329806612