Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №hgggb5454
Купив: Телевізор Samsung QE55Q77D, Замовлення №303160
Купив: Телевізор Samsung UE43CU7172, Замовлення №№3131
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Телевізор Sony XR-85X90L, Замовлення №17
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Телевізор Sony XR-65X90L, Замовлення №302934
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 EU-Version (EFDELTAPRO3-EU-CBox), Замовлення №302989
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №302625
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №2961