Відгуки про NTS.COM.UA

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №hgggb5454

Данііл Нежид рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Samsung QE55Q77D, Замовлення №303160

Відправили швидко, все гарно все працює. Рекомендую!
Людмила Пахолюк рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Samsung UE43CU7172, Замовлення №№3131

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовляла телевізор Samsung UE43CU7172. Дякую за всі детальні, конструктивні та якісні відповіді щодо встановлення та експлуатації телевізора. Покупкою та обслуговуванням задоволена. Рекомендую цей магазин.
Dmytro Strilets рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Телевізор Sony XR-85X90L, Замовлення №17

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

З цим магазином варто мати справу. Зробили все як домовлялись. Трохи не впорались в строки, але враховуючи сьогодення нічого страшного в цьому не бачу. Товар досить дорогий тому важливо бути в курсі, що є досвід правильної співпраці з цим магазином. Загалом рекомендую.
Сергей Миронов рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: Телевізор Sony XR-65X90L, Замовлення №302934

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

4q6g5fwkjb рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 EU-Version (EFDELTAPRO3-EU-CBox), Замовлення №302989

Дуже сподобалася оперативна робота представника магазину. Усі очікування виконані.
СергійПокупець рекомендує цей магазин
25 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №302625

Замовив станіцію Ecoflow River 2 Pro. Отримав вчасно, без затримок. Отримав те, що замовляв, без "сюрпризів". Дякую за професійну роботу.
Serhii Yakovenko рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №2961

Непогана комунікація з боку магазину. Станції не було в наявності в Києві, запропонували безкоштовно відправити НП. Була затримка з доставкою через форс-мажорні обставини, але постійно були на зв'язку. Всіх умов та зобов'язань дотримались. Станція приїхала реально ZMR330-EU, а не перероблена ZMR330-CN. Можу рекомендувати) Зараз ще одну станцію замовлятиму.
БрусОлег рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Духовка електрична Siemens HS658GXS7, Замовлення №2024/10/76

Спілкувався з декількома магазинами, тільки в цьому чітко назвали дату, коли доставлять духовку і взагалі менеджер викликав довіру і відповів на всі питання. Тому магазин рекомендую.
Dmitry Baginsky рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung QE55QN90C, Замовлення №302521

Замовляв телевізор Samsung QE55QN90C за 40 385 грн та передплатою у 2 000 грн, телевізор було відправлено в день замовлення, за що дуже дякую