Відгуки про GameZone

Hnatiuk Bohdan рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black (XOA-0005, QAT-00001, QAT-00002, QAT-00007, QAT-0, Замовлення №2506478

Відправка швидка, товар запакований, консультанти ввічливі, рекомендую до співпраці!
Юлия не рекомендує цей магазин
20 січня 2026 р.

Хотів купити: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dreame Cordless Vacuum Cleaner R20 (VTV97A), Замовлення №2600191

Після замовлення просять скинути передоплату і на протязі тижня пообіцяли повідомити про замовлення. Через тиждень сама їм дзвоню, щоб дізнатися про товар - відповідь не дали, пообіцяли зателефонувати. Тиша. Майже через 2 тижні знову сама дзвоню, відповідь: у мене немає інформації по вашому замовленню. ШОК! Гроші давай і далі сам думай, що з твоїм замовленням і чи буде воно виконано взагалі)) Не рекомендую цей магазин!!
watch.k0 рекомендує цей магазин
18 січня 2026 р.

Купив: Відеокарта Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S (NE7507T019T2-GB2031U), Замовлення №2600144

Відповідь представника «GameZone»
Шановний клієнт! Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені співпрацею з нашим магазином та сподіваємось на подальшу співпрацю. Приємного користування :) З повагою, команда GameZone!
Zelenko рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №2506357

Привезли станцію досить швидко навіть при тому що з їх слів вона була у постачальника. Загалом усе супер, рекомендую!
Відповідь представника «GameZone»
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді подальшій співпраці :) З повагою, команда GameZone!
Tatar_D рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F (100-000000597), Замовлення №2506500

Купував тут уже вдруге, перший раз просто забув написати відгук, але обидві покупки пройшли добре. Магазин надійний, продає оригінальний товар без якихось нюансів. Треба вносити передоплату, але це нормальна практика у нинішніх реаліях, тому можете не боятися. З радістю буду купувати тут і далі.
Відповідь представника «GameZone»
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Приємного користування :) З повагою, команда GameZone!
Карма Олена рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 3 Plus (EFRIVER3Plus-EU-CBOX), Замовлення №2506338

Тут була одна з найнижчих цін, але одразу попередили, що треба буде чекати поки станцію привезуть від постачальника , на що я погодилась оскільки вартість була привабливою і відгук друзів про магазин був також позитивним. Жодних проблем з замовленням не було, привезли усе в обіцяні терміни, станція працює як повинна, магазин рекомендую!
Відповідь представника «GameZone»
Дякуємо за фідбек! Будемо раді бачити Ваші нові замовлення :) З повагою, команда GameZone!
Hamaliy рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (100-100000910WOF), Замовлення №2506725

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Швидко, надійно, без проблем. Оформив замовлення, перетелефонували через 5 хвилин, на наступний день уже отримав процесор. Дякую за оперативність!
Відповідь представника «GameZone»
Yoonxis не рекомендує цей магазин
3 січня 2026 р.

Хотів купити: Відеокарта ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB (RX9070XT SL 16G), Замовлення №2504815

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «GameZone»
Шановний клієнт! Нам дуже шкода, що у Вас склалася подібна ситуація. На жаль, інколи можуть траплятися затримки з замовним товаром, на які ми не завжди можемо впливати, оскільки переміщенням займається безпосередньо постачальник, який і надає початкові терміни. Відповідно, усю інформацію ми отримуємо від того ж постачальника, тому інколи для уточнення термінів може бути необхідний певний час. У зв'язку з тим, що на той момент затримки були з багатьма товарними категоріями, на жаль, Ви були не одним клієнтом, який очікував на повернення, тож усі повернення проводилися у порядку черги. Відповідно, як тільки бухгалтерія отримала змогу провести Ваше повернення - воно одразу ж було ініційоване. Окрім того, наші менеджери намагалися сконтактуватися з Вами протягом останніх днів, однак Ви не виходите на зв'язок. Просимо Вас сконтактуватися з нами за номером телефону, указаним на нашому сайті, щоб ми могли запропонувати Вам варіанти компенсації з нашого боку задля залагодження ситуації. Дякуємо!
Kirill Osipov не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
2 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow RIVER 3 UPS (EFRIVER3-UPS-EU-CBox), Замовлення №2507424

Другий тиждень не відправляють товар, хоча опрератор дзвонив мені двічі (у різні дні) і казав що "сьогодні буде відправлено, очікуйте ТТН", ще й передоплату в 500 грн обов'язкову вимагають щоб "зарезервувати товар"
Відповідь представника «GameZone»
Шановний Кирило! Нам дуже шкода, що у Вас склалася подібна ситуація. На жаль, інколи дійсно можуть виникати затримки з переміщенням товарів, на які ми не можемо впливати, оскільки переміщеннями займаються безпосередньо постачальники, які і надають початкові терміни. Передоплата приймається не для резерву товару, а для підтвердження замовлення загалом. На нашому сайті, у розділі "Оферта", прописані усі правила стосовно внесення та повернення передоплати, де указано, що вона слугує гарантією актуальності замовлення з боку покупця, а також покриває транспортні витрати у випадку відмови покупця від замовлення після підтвердження актуальності замовлення. У Вашому ж випадку, на жаль, мала місце затримка з нашого боку, саме тому передоплата буде повернута. Зі свого боку ми приносимо вибачення за затримку та дякуємо за розуміння!
Karanna рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №2506741

Довго шукала станцію саме в наявності, тому що майже усі магазини казали про доставку за кілька днів, а це означало, що товару у них зараз немає. Тут одразу сказали, що товар був на їхньому складі, тому вирішила оформити замовлення у них. Загалом ніяких проблем чи затримок не було, менеджери ввічливі, враження тільки позитивні. Дякую!
Відповідь представника «GameZone»
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Будемо раді подальшій співпраці :) З повагою, команда GameZone!