Відгуки про ECODRIVE

cherubic evil рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №352504

Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Дякуємо, що довірились нам. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive.
Atmosfera Clean не рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Зарядная станция Allpowers R600, 600 Вт, 299 Вт*ч (электростанция для дома, UPS, ИБП, Замовлення №349916

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару

349916 номер замовлення. Замовляли Зарядная станция Allpowers R600, 600 Вт, 299 Вт*ч (электростанция для дома, UPS, ИБП. Прийшла, як і писали, через 4 дні. Не працює майже. З заявлених 600 вт максимум на 200 вт. На дзвінки не відповідають. Хотіли поміняти Але зв?язку нема
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Підкажіть, будь ласка, чи залишали Ви заявку на сайті, а саме чи заповнювали ви форму, за якою зафіксували Ваше звернення?
Згоден. НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Сервіс для післяпродажної підтримки "НУЛЬ". Аналогічно, товар - заміна протягом 14 днів з моменту покупки. Три дні чекав відповіді менеджера. Тепер чекаю другий день дзвінок їхнього сервісу. Судячи з відгуків заміна виробу ними не робиться. Довга історія з ремонтом у кожного.
3 лютого 2026 р. Відповісти
Представник магазину «ECODRIVE» відповів на коментар Владимир Владимир
Шановний клієнте! Вже надавали відповідь з приводу Вашого звернення - а саме, ви написали на вайбер менеджера в п'ятницю після 21:00, тобто в не робочий час. В суботу та неділю сервісний відділ не працює. Ваше звернення було взято в роботу на наступний робочий день після вихідних. Воно на разі в обробці, та комунікація ведеться через офіційну пошту з Вашими представниками. Розуміємо, що ви хотіли б отримати відповідь відразу, не зважаючи на робочі години магазину та стандартну процедуру повернення,обміну. Але на жаль, ми не можемо провести дане звернення не за алгоритмом роботи нашого магазину. Сподіваємось, що Ваша проблема буде вирішена.
3 лютого 2026 р. Відповісти
380997263110 рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS2300 2200W 2330Wh, Замовлення №1316255

Відповідь представника «ECODRIVE»
Купила зарядну станцію майже місяць тому. Дуже задоволена, очікувані сподівання виправдались.Особисто хочу подякувати менеджеру Віталію за професійну підтримку і ввічливе спілкування.
2 лютого 2026 р. Відповісти
Покупатель007 не рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-5K-SG05LP1-EU, Замовлення №1323195

GRL рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Jackery Explorer 1000 Plus (21-0001-000029, JE-1000C), Замовлення №1328944

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

0672738625apostol рекомендує цей магазин

Купив: Акумулятор енерлюшн, Замовлення №355519

Все сподобалось, комунікація та строки поставки
Відповідь представника «ECODRIVE»
Ілля Кудін не рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Allpowers R2500, 2500 Вт, 2016 Вт*год, Замовлення №#1311368

Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок! Хочемо прояснити дану ситуацію: підключення станції способом «розетка-розетка» не передбачене виробником і категорично не рекомендується, оскільки є небезпечним та може призвести до пошкодження обладнання. Згідно з умовами гарантії, гарантійні зобов’язання не поширюються на випадки виходу з ладу обладнання внаслідок неправильного підключення або використання не за інструкцією. Ми завжди рекомендуємо використовувати станцію виключно відповідно до інструкції виробника або через сертифіковані рішення для резервного живлення. Також, ми отримали акт від сервісного центру, за яким вказані причини поломки - які не є гарантійними. Тому, на жаль, було відмовлено у гарантійних зобов'язаннях за даним замовленням.
Владимир Владимир рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Black (E980) International version (EFE980-IN), Замовлення №20451353648516

Купували на магазин Ecoflow. З перших хвилин роботи аиникли питання по працездатності приладу. Два дні ніякого зв'язку. Ні в чаті, ні через офіційний номер. Всюди мовчки.
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! дякуємо вам за зворотній зв'язок ! У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive.
Anton Vasilenko рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Allpowers VOLIX P300, 300 Вт, 256 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ), Замовлення №1332583

Замовив Зарядна станція Allpowers VOLIX P300, 300 Вт, 256 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ) в цьому магазині 27.01.26 як тільки вона з'явилася в наявності, зі мною зв'язалась дівчина та повідомила що потрібна предоплата 1000 грн, по часу доставки вказала 30.01-31.01.26 як тільки бухгалтерія перевірить чи надійшли кошти відправлять, так і вийшло, сьогодні в обід забрав. Рекомендую даний магазин
Олексій Бубін рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Allpowers VOLIX P300, 300 Вт, 256 Вт*год, Замовлення №350287

Замовив зарядну станцію. Магазин відправив за 2 дні. З дивного - попросили предоплату, хоча це не вказано на сайті, але це можна зрозуміти в умовах 2026 року. Все прийшло, зарядна станція працює, так що покищо все добре, можу рекомендувати магазин.