Відгуки про ECODRIVE

Дмитрий Дяченко рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Акумулятор Deye SE-G5.1Pro-B LiFePO4 51,2V/100AH, 5120W*h, Замовлення №371987

Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Дякуємо, що довірились нам. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive.
Людмила Пл рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: Deye SE-G5.1Pro-B LiFePO4 51,2V/100AH, 5120W*h,, Замовлення №371949

Елена Якименко рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція marstek Venus e, Замовлення №1352270

Станція приїхала швидко, добре запакована. Дівчина, з підтримки, надала відео по налаштуваннях. Все працює. В інструкції немає української (російської також ), тому відео було в нагоді
Тетяна Шуйська рекомендує цей магазин
24 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №388277

Дякую за швидку доставку та укомплектування перезходниками. Зовні дуже сподобалася. Вага невелика, комп'ютер тримає.
Ганна Оле рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція, Замовлення №371071

Рідко зустрінеш такий рівень сервісу: все швидко, чітко та бездоганно. Колектив магазину — справжні дипломати. Вони не просто продають, а вміють слухати, вчасно знаходять потрібні слова і вирішують будь-які нюанси, перетворюючи покупку на суцільне задоволення. Дякую за Вашу роботу!
Відповідь представника «ECODRIVE»
Bot Bot не рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Душ портативний Portable Outdoor Shower AggPo, з акумулятором та USB зарядкою, товари для дому, Замовлення №364270

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Товар магазин прислав б/в. Як виявилося душ був вже ремонтований і всередині згорівший повністю. Там були відновлені кустарним методом дорожки на платі. Дозвонитися до сервісного обслуговування не можливо. Магазин чітко розумів що продає брак. Магазин не рекомендую.
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Дякуємо за зворотній зв'язок! Вам було відправлено новий запакований твар зі складу. Ми не продаємо вживаний товар під виглядом нового. На сайті є окремі картки товару, з позначкою "trade In". Дану категорію товару реалізувати як вживану не можливо.
Але ви саме вживаний товар і прислали, який був згорівший всередині. На фото видно сліди згорівших доріжок на платі керування. По Вашим умовам повернення, я повинен отримати дзвінок із Вашого сервісного центру. З 21 лютого по 2 березня, так дзвінка і не отримав. Це все говорить про магазин, який продасть тобі непрацюючий товар і потім ігнорує клієнта. Сервіс 0. Якість товарів під питанням.
2 березня 2026 р. Відповісти
Tetiana Cherednychok рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Bluetti Apex 300, 3840 Вт, 2764,8 Вт*год, Замовлення №1335648

Роман Гончар рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Акумулятор Deye SE-G5.1Pro-B LiFePO4 51,2V/100AH, 5120W*h (літій-залізо-фосфатний акумулятор для ДБЖ, Гібридний інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2-P, 48 В, 6000 Вт, 1 фаза (безперебійник, UPS, ДБЖ), Замовлення №358774

Alexandr Sorych рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Акумулятор Dyness PowerHaus LiFePO4 51,2V/100Ah, Гібридний інвертор LUXPOWER SNA6000 WPV, 48 В, 6000 Вт, 100 А , Замовлення №369051

Дякую компанії і окрема подяка менеджеру Данилу! Він допоміг швидко замовити товар, допоміг з варіантами оплатами і саме головне , товар був відправлений наступного дня.
7ksstnscpp рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція Aferiy AF-P210, 2400 Вт, 2048 Вт/год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ) EU , Замовлення №352025

Дякую цьому магазину, виручили в тяжкий період Так довелося трошки почекати, так как і наявності не було, робив перед замовлення, але навіть ж ним станція приїхала дуже швидко і вчасно Класні менеджери, все зрозуміло, завжди на звязку, готові запоропонувати альтернативу і вообщем відкриті до допомоги Самою станцією також задоволенний, все працює будем тестувати її далі