Купив: Bluetti AC180T, Рекомендую магазин, Замовлення №353001

Хотів купити: Система зберігання енергії в одному корпусі (All-in-One) Marstek Venus E 3.0, Замовлення №367295

Купив: Акумулятор Power Queen LiFePO4 12V/100Ah (1280Wh) Low Temp (літій-залізо-фосфатний акумулятор для ДБ, Замовлення №1342584 рахунок на оплату

Купив: Deye LiFePO4 Pro-C - 51.2V 5.12kWh , Замовлення №1347152
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max, 2400 Вт, 2048 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ), Замовлення №1322160
Хотів купити: Зарядна станція Allpowers VOLIX P300

Хотів купити: ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ AFERIY AF-P210, 2400 ВТ, 2048 ВТ/ГОД (ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ ДЛЯ ДО, Замовлення № #1342329
Купив: Зарядна станція EcoFlow Delta Pro, 3600 Вт*год, Замовлення №343282

Купив: Зарядна станція Allpowers R600, 600 Вт, 299 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ), Замовлення №1339919

Купив: Акумулятор DYNESS B4850 LiFePO4 48V/50AH (2400W*h) (літій-залізо-фосфатний акумулятор для ДБЖ, Замовлення №1344442