Купив: Еротична настільна гра Fun Games Shop «Ти + Я: Дівочі посиденьки» (UA) (SO8919), Замовлення №308809
Купив: Автоматичний мастурбатор Lovense MAX 2 (SO4091) (0728360599612), Замовлення №308787
Купив: Автоматичний мастурбатор Lovense Solace Pro (SX1113), Замовлення №310040
Купив: Вібратор точки G Pretty Love Elemental Vibrator Purple (6603BI1156), Замовлення №310005
Купив: Вібропуля We-Vibe Tango X Blue (SO6933), Замовлення №308777
Купив: Вакуумний екстендер для збільшення члена PeniMaster PRO Premium, Замовлення №310007
Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Dual Love Pink (SO4104), Замовлення №308765
Купив: Страпон класичний Pretty Love Harness Briefs Jerry 7.6 Dildo (BW-022089NR), Замовлення №309992

Купив: Вібратор клітора LELO SONA Cerise (SO8106), Замовлення №308734
Купив: Мастурбатор вагіна Dream Toys The Girl Next Door бежева, Замовлення №309970