Відгуки про ANONIM.SHOP

Олег Тищенко рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Купив: Еротична настільна гра Fun Games Shop «Ти + Я: Дівочі посиденьки» (UA) (SO8919), Замовлення №308809

Було приємно, що упаковка без написів. Кур’єр передав просто посилку, все максимально конфіденційно. Респект!
Дмитрий Леьедев рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Автоматичний мастурбатор Lovense MAX 2 (SO4091) (0728360599612), Замовлення №308787

Якість перевершила очікування. Фото не передає, наскільки все акуратно і добре зроблено. Дякую, що не підвели!
Євген Шевченко рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Автоматичний мастурбатор Lovense Solace Pro (SX1113), Замовлення №310040

Замовлення обробили і відправили дуже швидко, прийшло надійно запаковане. Товар якісний. В цілому дуже задоволений якістю обслуговування
Olena Herasymenko рекомендує цей магазин
19 грудня 2025 р.

Купив: Вібратор точки G Pretty Love Elemental Vibrator Purple (6603BI1156), Замовлення №310005

Швидка відповідь, швидка доставка, приємний на дотик товар, також не можу не зазначити доступну ціну
Віталій рекомендує цей магазин
19 грудня 2025 р.

Купив: Вібропуля We-Vibe Tango X Blue (SO6933), Замовлення №308777

Мене реально вразило, наскільки все швидко! Відповідь менеджера через хвилину, відправка того ж дня, доставка на наступний.
Сергій рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Вакуумний екстендер для збільшення члена PeniMaster PRO Premium, Замовлення №310007

Laurent рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Dual Love Pink (SO4104), Замовлення №308765

Дуже комфортно замовляти у вас. Все інтуїтивно, зрозуміло, без нав’язливих повідомлень чи зайвої реклами.
PsychicPro рекомендує цей магазин
14 грудня 2025 р.

Купив: Страпон класичний Pretty Love Harness Briefs Jerry 7.6 Dildo (BW-022089NR), Замовлення №309992

Придбали данний товар все влаштовує, ну принаймні поки що усе як має бути, ціна відповідно задовольнила, обслуговування менеджера задовільняє. Але на пошті прийшло у великій коробці.
Александр Фарина рекомендує цей магазин
12 грудня 2025 р.

Купив: Вібратор клітора LELO SONA Cerise (SO8106), Замовлення №308734

Магазин справді заслуговує на довіру
Xd рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Мастурбатор вагіна Dream Toys The Girl Next Door бежева, Замовлення №309970

Швидко відправили, сервіс на висоті, все сподобалось, рекомендую, приємно здивувала ціна та анонімність