Купив: Вакуумний вібратор Womanizer Duo 2 - Black (SO8754), Замовлення №309949
Купив: Вібратор подвійний Satisfyer Endless Fun (Partner Multifun 3) Black (SO3108), Замовлення №308720
Купив: Magic Motion Solstice X, Замовлення №309816
Купив: Вібратор подвійний Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator, Black (SO4930), Замовлення №308691
Купив: Набір презервативів латексних ONE Color Sensations різнокольорові (ціна за упаковку, 100 шт., Замовлення №309745
Купив: Согревающий лубрикант на водной основе WARMING Glide, 100 мл, Лубрикант на водной основе pjur We-Vib, Замовлення №309799
Купив: Смарт-вібратор в трусики Lovense Ferri, Замовлення №309805
Купив: Rabbit-вібратор Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0, черный (SO4876), Замовлення №308662
Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Vulva Lover 1 Violet (SO6714), Замовлення №308617
Купив: Масажер простати Svakom Vick Черный (SO4849-02), Замовлення №308568