Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Perfect Kiss (SX2161), Замовлення №308548
Купив: Вібратор подвійний Satisfyer Double Joy Black (SO3898), Замовлення №SO3898
Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Curvy 2+ Pink (SO3782), Замовлення №308394
Купив: Масажер простати Marc Dorcel P-Finger (SO4868), Замовлення №308391
Купив: Вібратор точки G Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol (SO7804), Замовлення №308388
Купив: Вібратор клітора Satisfyer Tap & Climax 2 Blue (SX2183), Замовлення №308377
Купив: Вібратор клітора Womanizer Vibe Dark Blue SX2145, Замовлення №308345
Купив: Смарт-вібратор в трусики Magic Motion Nyx Red (SO4949), Замовлення №308322
Купив: Тример для бікіні (косметичний) Bathmate SO1957, Замовлення №308276
Купив: Презервативи Mister Size pure feel - 64 (10 шт) (SO8047), Замовлення №308251