Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 35

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (35)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Dmitry Shlapak рекомендує цей магазин
24 лютого 2024

Купив: Смарт-годинник Fenix 7X Pro Solar Slate Gray w. Black Band (010-02778-00/01), Замовлення №600

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Мне всё понравилось, начиная от тех поддержки, заканчивая пониманием данной ситуации. Отправили в тот же день когда заказал. Плюс есть гарантия и вся должная документация. Товар приехал вовремя и полностью в сохранности и в пломбах. Советую магазин однозначно! 10 из 10!!!
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Дмитрій за Ваш приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашим сервісом обслуговування та комунікабельністю. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас. До нових зустрічей.
Ольга Голуб рекомендує цей магазин
14 лютого 2024

Купив: бездзеркальний фотоапарат Z6 II Body (VOA060AE), Замовлення №580

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Рекомендую! Брала фотоапарат та адаптер! Зробили знижку))) дуже приємна ціна та сервіс!
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Ольга за Ваш приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашим сервісом та обслуговуванням. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, нехай ваша нова покупка приносить вам лише задоволення. До нових зустрічей.
Катя Маковская рекомендує цей магазин
24 січня 2024

Купив: Мультістайлер Airwrap Complete Long Blue/Blush Gift Edition 2023 (460690-01), Замовлення №323

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність

Гарний магазин, одразу зв'язалися, відповіли на всі питання, швидко відправили товар, також можу сказати, що продавець дійсно відповідальний, і допоміг з вирішенням додатково виникших питань. Продукція оригінальна, і ціна одна з найприємніших на ринку. Можу лише рекомендувати цей магазин
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Катерина за Ваш приємний відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, гарного та приємного користування! До нових зустрічей.
PavloMK рекомендує цей магазин
24 січня 2024

Купив: be quiet! Pure Power 12 M 1000W 80 Plus Gold ATX 3.0 (BN345), Замовлення №537

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Весь процес комунікації з магазином пройшов добре. На свої питання отримав вчасні і зрозумілі відповіді. З оплатою проблем не виникло. Замовлений товар прийшов швидко і без фізичних недоліків(на момент відгуку ще не було можливості перевірити працездатність). Магазин раджу до співпраці.
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Павло за Ваш приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою комунікабельністю та швидкою відправкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
Назар Кукло рекомендує цей магазин
18 січня 2024

Купив: Навушники TWS Sony WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7) , Замовлення №529

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовив наушники. На наступний день вже отримав.
Андрей Ратушняк рекомендує цей магазин
11 січня 2024

Купив: модуль Asus rog Phone AeroActive 7, Замовлення №503

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Хлопцям велике спасибі. Придбав сину. Тікі в цьому магазине буа данный прилад. Всё дуже зручно і вчасно.
Андрій Лапчик рекомендує цей магазин
7 січня 2024

Купив: Shokz openrun pro mini black, Замовлення №487

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Швидко зателефонували, швидко відправили, чудова ціна, чудовий магазин
Igor Igmatenko рекомендує цей магазин
4 січня 2024

Купив: Навушники TWS Sony WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7), Замовлення №465

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовив навушникив в п'ятницю в ночі, передзвонили в суботу з самого ранку і тим же днем відправили, прийшло на наступний день. швидкістю оформлення задоволений)
Відповідь представника «SpaceOne»
Дякуємо Ігор за Ваш приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою швидкою відправкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені. До нових зустрічей.
а що по самих навушниках? як вони вам?
15 січня 2024 Відповісти
Leo Shu рекомендує цей магазин
30 грудня 2023

Купив: Смарт-годинник Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51 mm Carbon Grey DLC Titanium with Chestnut, Замовлення №484

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Рекомендую цей магазин! Все чітко, швидко, якісно!
Відповідь представника «SpaceOne»
Дуже дякуємо Leo за Ваш приємний відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, гарного та приємного користування! До нових зустрічей.
Сергей Герасименко рекомендує цей магазин
24 грудня 2023

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Cordless Vacuum Cleaner T30, Замовлення №№462

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Отримали довгоочікувану покупку. Прекрасний пилосос. Тест-драйв пройшов успішно. Всі заявлені комплектуючі є. Працює, що швейцарський годинник. Дякуємо! Дуже задоволені придбаним товаром.
Відповідь представника «SpaceOne»
Дуже дякуємо Сергій за Ваш приємний відгук! ! Раді, що ви задоволені покупкою. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас, нехай ваша покупка приносить вам лише задоволення!До нових зустрічей.