Відгуки про Soho

Oleksandr Toderenchuk рекомендує цей магазин
6 грудня 2025 р.

Купив: АВТОКОМПРЕСОР BASEUS PRIMETRIP SERIES PORTABLE BIKE PUMP COSMIC BLACK ДЛЯ ВЕЛОСИПЕДУ (C11169000121-0, Замовлення №17494032

Однозначно рекомендую. Швидко оформляють замовлення і так само швидко видають. Круто, що мають партнерів у моєму місті — не довелося оформлювати доставку, просто прийшов і забрав товар на місці. Окремо відзначу, що оперативно повідомили, коли замовлення вже було готове — приємний сервіс. Обов’язково купуватиму ще, ціни справді класні.
Відповідь представника «Soho»
Олександр, дякую за теплі слова, мені приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Дарина.
Probably_yes рекомендує цей магазин
29 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 980 PRO 2 TB (MZ-V8P2T0BW), Замовлення №374138908

Відповідь представника «Soho»
Ціную наших гостів! Вдячна за довіру та приємні слова. З повагою, менеджер Дарина.
Vitaly Grodetsky рекомендує цей магазин
26 листопада 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 2 TB (MZ-V9P2T0BW), Замовлення №373578685

Всё пришло в срок и в целом "окей", кроме разве что целостности упаковки. Упаковка была слегка повреждена, что вызвало опасения т.к сам товар очень хрупкий. Но внутри всё целое и "пломбы" все наместе, хоть и работоспособность товара я смогу оценить немного позже. Надеюсь впредь с таким не столкнусь при заказе у вас. В целом магазин рекомендую.
Відповідь представника «Soho»
Віталій, дякую за відгук. Приємно отримати ваші рекомендації. Стосовно коробки інформацію перевіримо та будемо працювати над тим, щоб такого не повторювалося. Звертайтесь до нас ще. З повагою, менеджер Дарина.
umsaha рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук HP Victus 16-s0016nw (9R871EA), Замовлення №1032832747

Магазин відвантажив товар вчасно, ноут був гарно запакований, єдиний недолік це те що заводське пакування було не цілісне, хоча я уточнював це в менеджера, але при цьому ноутбук ніразу не вмикався. Товаром задоволений раджу магазин.
Відповідь представника «Soho»
Ціную наших постійних гостів! Вдячна за довіру та приємні слова. З повагою, менеджер Дарина.
Vandeta06 рекомендує цей магазин
10 листопада 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Hoco DB81A Apollo 50000mAh 65W Black, Замовлення №370705987

Відповідь представника «Soho»
Вітаю з вдалою покупкою!Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Дарина.
HAS рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: Килимок для миші Lenovo Gaming Mouse Pad - WW (GXY0K07130), Замовлення №368606705

Заказывал 3 коврика для мыши. Прислали в точку выдачи партнёра как и было заявлено. Всем доволен
Відповідь представника «Soho»
Рада, що вам усе сподобалося. Дякую за відгук та рекомендацію, будемо й надалі старатися для вас. З повагою, менеджер Аліна.
Va рекомендує цей магазин
25 вересня 2025 р.

Купив: Вентилятор Noctua NF-A6x25 PWM, Замовлення №362774633

Відповідь представника «Soho»
Ваші відгуки - найкраща нагорода для нас. Дякую за відгук і буду рада подальшій співпраці. З повагою, менеджер Анна.
Vitalii Opryshko рекомендує цей магазин
9 вересня 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Yellow (MD4D4), Замовлення №358601517

Відповідь представника «Soho»
Віталій, дякую за Ваш час і увагу. Нам дуже важлива Ваша думка, і ми будемо й надалі працювати для вашого комфорту. З повагою, менеджер Анна.
Aleksandr Kuznetsov рекомендує цей магазин
8 вересня 2025 р.

Купив: Материнська плата MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI, Замовлення №359498297

Дуже швидко відправили і все було добре. Материнська плата вже стоїть в ПК в працює!
Відповідь представника «Soho»
Александр, дякую, що оцінили оперативність нашої роботи. Буду рада новим зверненням від Вас! З повагою, менеджер Дарина.
Покупатель рекомендує цей магазин
30 серпня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Nomos Qi2 45W 10000mAh Black (P10078800123-00), Замовлення №354715048

Отравили быстро. Предоплату не требовали. На НП можно было осмотреть и подключить проверить. Позже позвонили уточнили, всё ли в порядке. Павербанк работает нормально уже два месяца. Надеюсь, об отсутствии официальной гарантии не пожалею)
Відповідь представника «Soho»
Дякую, що оцінили оперативність нашої роботи. Буду рада новим зверненням від вас. З повагою, менеджер Аліна.