Відгуки про Soho

Maksym Perehinka рекомендує цей магазин
28 серпня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6a 6/128GB Charcoal, Замовлення №20451232053236

Замовлення отримав вчасно, оперативно і без жодних нарікань. Дякую.
Відповідь представника «Soho»
Максим, вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Дарина.
Старшая и Мелкий рекомендує цей магазин
23 серпня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS Vivobook 15 M1502YA Cool Silver (M1502YA-BQ161, 90NB0X22-M00AH0), Замовлення №356663925

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Soho»
Вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Анастасія.
Андрей Гажаман рекомендує цей магазин
20 серпня 2025 р.

Купив: Навушники TWS JBL Endurance Race 2 Black (JBLENDURACE2BLK), Замовлення №20451225062897

Відповідь представника «Soho»
Андрій, дякую за Ваш чудовий відгук. Ми завжди раді працювати для Вас і вдосконалювати наш сервіс. З повагою, менеджер Анна.
Pro100 Діма рекомендує цей магазин
18 серпня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9, Замовлення №355285735

Відповідь представника «Soho»
Дякую за Ваш відгук! Рада, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Чекаємо нові замовлення. З повагою, менеджер Анастасія.
oleg holiak рекомендує цей магазин
17 серпня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Google Pixel Buds Pro 2 Hazel, Замовлення №356570219

Непоганий магазин,відразу купив на ньому
Відповідь представника «Soho»
Олег, вдячний, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою, менеджер Юрій.
Я випадково натиснув: "не сподобалося повернення товару".Все нормально, обійшлося без повернення
17 серпня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Soho» відповів на коментар oleg holiak
Дякуємо вам за позитивний коментар. Будемо раді вашим зверненням.
20 серпня 2025 р. Відповісти
Ярослав рекомендує цей магазин
13 серпня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC0064PB), Замовлення №356537410

Все пройшло чудово
Відповідь представника «Soho»
Ярослав, вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Юрій.
Alina Saraniuk рекомендує цей магазин
13 серпня 2025 р.

Купив: Програвач вінілових дисків Sony PS-LX310BT, Замовлення №355997826

Відповідь представника «Soho»
Аліна, ваші відгуки - найкраща нагорода для нас. З повагою, менеджер Анна.
Anatoliy рекомендує цей магазин

Купив: Мишка Logitech M720 Black (910-004791), Замовлення №353926940

Мишка Logitech M720 Black перевершила очікування! Задоволений покупкою
Відповідь представника «Soho»
Анатолій, вітаю з вдалою покупкою!Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою, менеджер Дарина.
Pavel Nick рекомендує цей магазин

Купив: HDD диск WD AV-25 WD5000LUCT 500GB, Замовлення №354158804

Вперше замовляв в цьому магазині. Диск новий, працює добре. Відправили оперативно. Рекомендую
Денис Тимінський рекомендує цей магазин

Купив: Оперативна память Corsair 16GB, Замовлення №354217243

Дуже гарне обслуговування від персоналу, і швидка доставка
Відповідь представника «Soho»
Денис, дякую за теплі слова, мені приємно знати, що ви залишилися задоволені! Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Анастасія.