Відгуки Autotema.ua Автотовары | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Autotema.ua Автотовары

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.3 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 70 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    84% 14% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    80% 18% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    74% 11% 15%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 7% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    68% 12% 20%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    21% 7% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    38% 8% 54%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    72% 27% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
9
50
385
Негативні
0
0
20
77
На основі покупки
1
9
61
428
Усі відгуки
1
9
70
462
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
10
9.9
7.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 7 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 31356300
Toyo Observe GSi6 LS 205/65 R15 94H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень довольна покупкой, спасибо

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32516359
Резина йокогама геолендер
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все добре, привезли вчасно, ціна відповідала заявленій.

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Літні шини Tigar High Performance (205/50R16 87V)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил летние шины Michelin Pilot Sport PS4 (225/45R19 96W) в данном магазине ещё зимой. Точка выдачи была в магазине Rezina.CC, что удивило. Вот пришла весна, установил. Нареканий нет. Рекомендую. Так как не могу редактировать предыдущий отзыв - оставляю новый.

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32479879
Летние шины Michelin Pilot Sport PS4 (225/45R19 96W)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 24112109
CONTINENTAL PremiumContact 6 205/55R16 91V
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Поспілкувався з менеджером магазину і з'ясував, що вибраного товару в наявності немає. Але, наступного ранку, менеджер передзвонив мені уточнити, вибрав я щось собі у іншого продавця, ци ні. Приємно. Домовились, що шини приїдуть протягом 4-5 робочих днів. На даний військовий час це нормально. Да, забув указати, що повторний дзвінок був в п'ятницю. Я був впевнений, що раніше середи-четверга шини не прийдуть, але... Як я був приємно здивований, коли вранці в понеділок я отримав повідомлення, що розгорнути

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32506637
Автошина FIREMAX FM601 245/50R18 104W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Оперативно відправили товар в Суми. Нажаль, в зв'язку з війною відділення делівері не працювало. Мені запропонували зробити нове замовлення і відправити НП в інше місто, де зараз находиться авто. З делівері вони будуть розбиратися самі. Отримав замовлення за декілька днів. Дуже вдячний. Ціна за товар лишилася тією ж самою

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Шини nokian
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всё супер, спасибо магазину и менеджерам! Заказал во вторник, в среду уже цена выросла на сайте, забрал из только в пятницу в пункте самовывоз, цена оставалась моя! В пункте самовывоза всё чётко и быстро!

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32498025
GoodYear Еfficient grip 2 Suv 225/55/R18 98V
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все пройшло відмінно. Рекомендую.

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32495953
Barum Bravuris 5HM 195/65/R15 91H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин с быстрой обратной связью. Быстро связались, отправили - все четко и слажено. Лучших цен и условий нигде не нашел.

Відповідь представника «Autotema.ua Автотовары»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 32494323
BARUM Bravuris 5HM 205/60R16 92H
  • Вам допоміг цей відгук?