Відгуки Brain.Комп'ютери/гаджети | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Brain.Комп'ютери/гаджети

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.3 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 92 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    82% 7% 11%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    68% 21% 11%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    58% 5% 37%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    78% 9% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    49% 17% 34%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    9% 30% 61%
  • Сервісна підтримка організована добре
    15% 32% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    42% 57% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
8
16
36
247
Негативні
15
36
56
312
На основі покупки
20
42
78
469
Усі відгуки
23
52
92
559
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.9
5.6
6.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин есть в городе проживания, бесплатная доставка в магазин. Впервые заказывал на сайте и почему-то не было возможности выбрать доставку в магазин города (через неделю покупал монитор, то уже смог заказать в магазин с бесплатной доставкой), заказал на новую почту. Корпус пришел, осмотрел на новой почте, стекло было с пленкой. Дома уже заметил, когда снял стекло, внутри корпуса царапину, на фото. Мне впринципе не критично, оставил корпус себе. Магазин хороший, жаль только цены на товар, розгорнути

Номер замовлення: 20-9031675
Корпус Vinga Wind
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В данном магазине покупаю первый раз, заказ довольно мелкий, несколько батареек, но все прошло отлично. Привлекла цена, дешевле чем в других интернет магазинах, заказ оплатил сразу через приват, потом пришла смс с номером накладной НП, и через пару дней получил на отделении. Никаких претензий.

Номер замовлення: 9048060
батарейка sr927
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Удобное оформление заказа и оплата онлайн на сайте. Цена даже в сезон оказалась ниже, чем у других. Обещали отправить заказ в течении 5 дней, а отправили на следующий день, супер!

Единственный минус - устаревшее изображение товара в карточке товара, но я знал, какая именно модель мне нужна.

Номер замовлення: 20-9029683
Ergo AC 0708 CH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Купив SSD з гарантією 5 років.При цьому в магазині попередили що якщо пристрій не підійде треба повертати в інший магазин на іншому кінці міста. Відразу почав завісати і видавати синій екран, після чого навіть біос не грузився. Я подумав добре, буває, поїду в сервіс там перевірять повернуть гроші або поремонтують або замінять. Як я помилявся. Здав пристрій на 2-й день після покупки. Пройшов місяць я не отримав ні гроші, ні пристрій, ні гарантійне обслуговування.

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за витрачений час на вирішення питання. По вашому випадку узгоджено й проведено повернення коштів. Через військовий стан у країні відмічається затримка розгляду сервісних питань. Шкода за незручності.

Номер замовлення: 20-8990256
Накопичувач SSD m.2 2280 sn570 WD
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовила та оплатила підгузки 01.06.2022
02.06.2022 прийшло повідомлення, що замовлення комплектується і орієнтовна дата отримання 03.06.2022.
У цей день нічого не прийшло.
06.06.2022 передзвонили з компанії та повідомили, що не змогли відправити у зв'язку із завантаженістю поштамата, домовились за інший.
До 10.06.2022 ситуація не змінилася, передзвонила на гарячу лінію, пообіцяли дізнатися і передзвонити (ніхто не передзвонив).
11.06.2022 знову дзвоню сама, оператор обіцяв передати моє розгорнути

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за тривалий час очікування. Дійсно поштомат був завантажений, тому мало бути перенаправлення на інше відділення. На жаль в результаті технічної помилки товар замість переадресації повернувся на склад. Причини збою усунено. Розуміємо ваші емоції та працюємо над недопущенням подібного. Сподіваємося виправити враження від нашого магазину. Шкода за порушення ваших планів та завдані незручності.

Номер замовлення: 20-9025249
Одноразові підгузки Huggies Classic Розмір 4 (7-18 кг) Jumbo, 44 шт.
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Замовив 4,06, по телефону сказали що відправка 8,06. 8.06 позвонив, сказали що 9,06 відправлять точно. 9,06 звоню - кажуть 10,06 вже точно точно. 10,06 звоню - навіть годину назвали, в 17 отримаю номер ттн. 11,06 звоню - кажуть працівник який знає чому не відправили, вихідний, перезвоніть 13,06. Сервіс нульовий, відповідальності немає. Тиждень пройшов і я навіть ттн немаю. Не рекомендую! Не витрачайте свій час.

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за описане. В результаті логістичних проблем постачальника має місце затримка відправки вашого замовлення, що буде відправлено завтра. Ми шукаємо шляхи альтернативного вирішення подібних ситуацій для неповторення таких випадків. Сподіваємося мати можливість покращити враження від покупок у Брейн. Шкода за тривалість очікування та пов'язані з цим незручності.

Номер замовлення: 20-9028871
КЛАВІАТУРА DARK PROJECT PRO KD87A LTD ABS GATERON OPTICAL 1.0 SILVER WITH ADD (DP-KD-87A-020210-G

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Не рекомендую
З гіршим магазином ще не стикався. Придбав ССД у брейні, через пів року він вийшов з ладу, гарантійне обслуговування не здійснюють у визначений законом термін
Консультанти не вміють спілкуватись з клієнтами, постійно кажуть ми вам передзвоним і нічого не відбувається

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за тривалість очікування. Товар знаходиться в авторизованому сервісному центрі на діагностиці. На жаль зараз ситуація в країні не сприяє пришвидшенню розгляду сервісних звернень. Ми зателефонуємо вам по отриманні результату. Шкода за завдані незручності.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 00637433
Накопичувач SSD 2,5 240GB Kingston (SA400S37/240G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
сервісна підтримка

НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ ЦЕЙ МАГАЗИН. 04.05.2022 купив у цьому магазині смарт-годинник На слідуючий день 05.05.2022 віддав його у сервісний центр,так як була виявлена проблема. постійно відвязувався блютуз. ТОВАР ЗАБРАЛИ. НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ 04.06.2022 НА ГАРЯЧІ ЛІНІЇ ПОСТІНО ОБІЦЯЮТЬ ЩО ЗВЯЖУТЬСЯ ЗІ МНОЮ. ПОВНИЙ ІГНОР.

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за тривалість вирішення питання. По вашому зверненню ухвалено рішення щодо заміни товару чи повернення коштів. Для узгодження деталей вам зателефонує наш співробітник. Сподіваємося наступного разу покращити враження від нашого магазину.

Номер замовлення: 71-0003998495
Смарт-годинник Haylou LS04 RS3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Отвратительное отношение к клиенту. Купил ссд накопитель на Героев Днепра. Не подошёл по формфактору. Чтобы сдать назад - нужно везти в магазин на Нивках. И это при том, как сейчас работает транспорт! В других магазинах такого нет! При всё том, что требуют, чтобы товар был не распечатан, хотя продают его уже распечатанным!
В общем ощущения крайне неприятные от работы этого магазина. Связываться крайне не рекомендую.

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Шкода, що товар не підійшов. Ця продукція реалізується в блістері, що дозволяє визначити форм-фактор без розпакування. Перед підтвердженням покупки клієнт завжди може оглянути товар для прийняття остаточного рішення. При порушенні пломби можливість повернення товару розглядається сервісним центром. На жаль магазин не може здійснити повернення без відповідного висновку сервісного центру.

 Дякую, мою проблему вирішено

ssd m2 2230 256GB Kingston

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Категорично не раджу цього продавця. Оплатив товар, товар не відсилають, причини не пояснюють. На звернення через форму зворотного зв'язку не відповідають, по телефону кажуть, що нічого не знають передадуть "менеджеру на склад". Звичайно, ніхто не передзвонює. Робив три звернення.

Товар таки доставили.Раджу керівництву магазина звернути увагу на процес (на даний час - відсутність процесу) комунікації з покупцем.

Відповідь представника «Brain.Комп'ютери/гаджети»

Вибачте за затримку з доставкою. Ми працюємо над налагодженням швидкого зворотнього зв'язку по зверненням клієнтів. Сподіваємося покращити нашу роботу найближчим часом.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 20-9006808
Монітор Samsung F27T450FQI
  • Вам допоміг цей відгук?