Характеристики
Товар додано: серпень 2024 р.
Бренд: | Kanetsune |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь AUS-10 багатошарова, твердість HRC 59-60 |
Матеріал рукоятки: | дерево з валиком із нержавіючої сталі |
Довжина леза, см: | 15 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (15 мм) |
Інше | |
Опис: | Високоякісне лезо з нержавіючої сталі AUS-10 із високим вмістом вуглецю. Прості за формою ручки забезпечують відмінне захоплення та зносостійкість. Конструкція з повним хвостовиком та привареним болестером. Рукоятка чорного кольору. Зроблено в місті Секі, Японія. |
Товар на сайті бренду: | https://www.kanetsune.com/products/kc-183/ |
Характеристики Kanetsune AUS-10 Pro Honesuki-Kaku (KC-183) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).