Характеристики
Товар додано: грудень 2023 р.
Бренд: | Tramontina |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь DIN 1.4110 |
Матеріал рукоятки: | поліпропілен із захисним шаром Microban |
Довжина леза, см: | 15,2 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
обробний: | 1 (15,2 см) |
Інше
| |
Опис: | Рукоятка жовтого кольору. |
Характеристики Tramontina Profissional Master (24603/056) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).