Характеристики
Товар додано: травень 2024 р.
Бренд: | Tramontina |
Тип: | Кухонний ніж обвалочний |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP, твердість 58 HRC |
Матеріал рукоятки: | поліпропілен |
Довжина леза, см: | 15,2 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (15,2 см) |
Інше
| |
Опис: | Рукоятка витримує температуру до 130? |
Характеристики Tramontina PROFISSIONAL MASTER (24562/166) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).