Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MD4A4), Замовлення №РН-0523/0010

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №0527/002
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №РН-0519/0005
Купив: Смартфон Apple iPhone Air 256GB Space Black (MG314, MG184, MG2L4), Замовлення №PH-0502/0027

Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2026 Wi-Fi 128GB Space Gray (MH304), Замовлення №PH-0502/0025

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM Lavender (MG494), Замовлення №РН-0429/0033

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver (MG8G4), Замовлення №РН-0504/20
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB White (MG6K4), Замовлення №РН-0429/0027

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №СФ-0504/0027
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 512GB eSIM Silver (MG7N4), Замовлення №РН-0427/0038