Відгуки про MacLove

1403 Марущенко Кирилл рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №1

Магазин все отправил быстро и оперативно , получил качественный товар)
WaDiM рекомендує цей магазин
20 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №рн-0410/0003

Дякую менеджерам за аперитивнісь! Замовлення зробив онлайн і менеджер одразу перетелефонував і сказав, що телефон в наявності! Телефон новий, не відновлений, був у пломбах! Рекомендую
Senya454512 рекомендує цей магазин
11 квітня 2025 р.

Купив: AirPods 4 ( MXP63), Замовлення №PH-0405/0009

Все было супер ) Быстро и качественно! Большое спасибо .
Roman113 рекомендує цей магазин
10 квітня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch SE 2 GPS 40mm Starlight Aluminium Case w. Starlight Sport Band - S/M (MXEF3), Замовлення №РН-0404/0057

Як завжди все на рівні, дякую!)
Victoria Kishchuk рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №PH-0405/0023

Покупкою задоволена! Персонал дуже уважний і привітний, менеджер професійно допоміг обрати модель. З радістю звернуся ще й обов’язково рекомендуватиму знайомим. Дякую!
Александр Носульский рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №РН-0403/0005

З навушниками все добре працюють схожі на оригінал,чеки я не провіряв,засмутило тіль те що магазин дає гарантію на 3 місяці і казали що виробник дає гарантію на 1 рік але як видно на фото від виробника гарантія теж тільки на 3 місяці, чому так не відомо чи вони були активовані чи вітриний варіант я цього не знаю тільки гадаю,якщо не рахувати гарантію то все норм.
AndreyNP рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 46mm Silver Alu. Case w. Denim Sport Band - M/L (MWWM3), Замовлення №PH-0328/0010

Дякуємо за допомогу з вибором годинника! Все сподобалось, будемо й надалі купувати у вашому магазині)
SoFiya2022 рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 128GB Purple (MPV03), Замовлення №РН-0322/0006

Уперше купляла в цьому магазині телефон і була дуже вдячна за те, що все добре мені налаштували, так як це був мій перший айфон! Моделлю телефона дуже задоволена, працює все супер! Рекомендую
Dar1a рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №PH-0228/0008

Купували навушники на подарунок. Обслуговування сподобалось, ціна приємна) Рекомендуємо магазин!
Vikysa_00 рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №PH-0322/0029

Купила телефон по рекомендації, сервісом та якістю обслуговування задоволена на 100% Телефон повністю новий та запакований.