Хотів купити: Смартфон Motorola Edge 50 Neo 8/256GB Poinciana (PB310042), Замовлення №44024
Не сподобалося: відповідність умов оплати

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Jetblack (SM-S731BZKG), Замовлення №43885

Купив: Смартфон Samsung Galaxy XCover7 Pro 6/128GB Black (SM-G766BZKD), Замовлення №39978

Купив: планшет xiaomi pad 7 pro 12/512gb Gray, Замовлення №22368

Купив: Смартфон Samsung Galaxy Fold4 12/512GB Phantom Black (SM-F936BZKC), Замовлення №38303

Купив: Планшет Xiaomi Pad 7 8/256GB Sky Blue (VHU5363EU), Замовлення №#43069
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Хотів купити: Смартфон Motorola Moto Edge 60 Pro 12/512GB Shadow (PB7X0068)

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 8/256GB Onyx Black (SM-S921BZKG), Замовлення №00000018824
Купив: Смартфон OnePlus 12 16/512GB Flowy Emerald, Замовлення №41819

Купив: Смартфон Nothing CMF Phone 1 8/128GB Black, Замовлення №41163