Відгуки про SKYMARKET.ua

webracer не рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Motorola Edge 50 Neo 8/256GB Poinciana (PB310042), Замовлення №44024

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Замовив у них на сайт смартфон, обрав безкоштовну доставку в пункт видачі Розетка, але оператор, що мені зателефонував, повідомив, що відправити можуть лише Новою поштою і звісно ж така доставка буде платною.
Николай не рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Jetblack (SM-S731BZKG), Замовлення №43885

Пломби зірвані, марно потрачені гроші на таксі і час. Не рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня, Микола. В інтернет-магазині Skymarket.ua представлена лише нова оригінальна продукція. Правилом нашого магазину є надання можливості нашим покупцям купувати товар за одними з найдоступніших цін на ринку. В залежності від партії товару та постачальника продукції коробки будь-яких товарів (у тому числі і смартфонів) можуть бути, як відкритими, так і з додатковими захисними плівками/пломбами. Це в жодному разі не впливає на стан та оригінальність продукції. Магазин Skymarket.ua на ринку з далекого 2005-го року, ми цінуємо нашу репутацію, тому у жодному разі не займаємось реалізацією продукції, що була вживана, копіями, підробками та ін. товаром з сумнівним походженням. В будь якому разі, всі наші покупці мають право на повернення/обмін придбаної продукції протягом 14-и днів з дня купівлі при збереженні товарного вигляду, згідно ЗУ "Про права споживачів".
Стосовно вашої відповіді, я перепитував у представника вашої компанії про про те що мені треба запакований смартфон з цілими пломбами на подарунок і він мене запевнив що все буде ціле, а потім зробив вигляд що не помітив. Мій час і мої гроші були потрачені зайво…
3 лютого 2026 р. Відповісти
Представник магазину «SKYMARKET.ua» відповів на коментар Николай
Ми провели внутрішнє розслідування та прослухали вашу розмову зі співробітником магазину, що відбулась о 13:37 29.01.2026 року - від вас не було запитань відносно обов`язкової наявності пакувальних пломб та інформації, що смартфон на подарунок (за вашим запитом можемо надати аудіозапис розмови). Якщо надходять питання стосовно саме закритих коробок наші співробітники роблять запит щодо цього до постачальників та відповідно надаємо інформацію (на практиці, такі питання актуальні саме при купівлі товару на подарунок). В будь якому разі, нам прикро, що сталося це непорозуміння, тому що товар представлений у нашому магазині тільки новий та оригінальний.
4 лютого 2026 р. Відповісти
Коробка має бути цілісною з пломбами. Які тут можуть бути запити до виробника? Це за замовчуванням має бути. Якщо це не так, то ви самі в момент замовлення повинні попереджати, що коробка відкривалася.
22 лютого 2026 р. Відповісти
ZaX рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy XCover7 Pro 6/128GB Black (SM-G766BZKD), Замовлення №39978

Супер швидка доставка, а головне дійсно був в наявності товар (і по вказаній на сайті ціні), хоча смартфон досить дефіцитний і його важко дістати.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Вітаємо! Дякуємо Вам за купівлю та позитивний відгук про роботу нашого магазину. Сподіваємося і надалі бачити Вас серед наших клієнтів і радувати якісним оперативним сервісом, так як ми цінуємо час наших клієнтів. Нехай придбаний у нас смартфон служить довго та приносить тільки позитивні емоції! З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket
Sasha Razenko рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: планшет xiaomi pad 7 pro 12/512gb Gray, Замовлення №22368

Делал заказ на подарок, планшет доставили вовремя, получил без повреждений, магазин показал себя только с хорошей стороны, покупкой довольны.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня, Олександр! Дякуємо Вам за купівлю та позитивний відгук про роботу нашого магазину. Сподіваємося і надалі бачити Вас серед наших клієнтів і радувати якісним оперативним сервісом, так як ми цінуємо час наших клієнтів. Нехай придбаний у нас планшет служить довго та приносить тільки позитивні емоції! З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket
Brahmacharin рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy Fold4 12/512GB Phantom Black (SM-F936BZKC), Замовлення №38303

Це дійсно клієнтоорієнтовний магазин. Після придбання телефону, пройшло 1,5 роки звернувся запитанням ремонту не по гарантії. Окрім просто людського ставлення до моєї проблеми, легкої комунікації, моє питання було вирішено найкращім чином. Дуже жякую за сервіс і за допомогу.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня, Денис! Дякуємо Вам за позитивний відгук про роботу нашого магазину. Ми завжди намагаємось йти назустріч нашим клієнтам та допомагати, не беручи до уваги скільки часу пройшло з моменту купівлі. Будемо раді надати Вам якісний оперативний сервіс і в майбутньому! З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket
Александр Записной рекомендує цей магазин
6 жовтня 2025 р.

Купив: Планшет Xiaomi Pad 7 8/256GB Sky Blue (VHU5363EU), Замовлення №#43069

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все супер, в наличии в тот же день, самовывоз есть, приветливые менеджеры, рекомендую.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Вітаємо, Олександр! Дякуємо Вам за купівлю та позитивний відгук про роботу нашого магазину. Сподіваємося і надалі бачити Вас серед наших клієнтів і радувати якісним оперативним сервісом, так як ми цінуємо час наших клієнтів! З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket
alexl не рекомендує цей магазин
8 вересня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Motorola Moto Edge 60 Pro 12/512GB Shadow (PB7X0068)

Оголошення з найменшою ціною, на сайті дана модель відсутня, посилання на іншу.
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня. Ймовірно, товарна позиція при додаванні у каталог через технічну помилку була некоректно прив`язана. Наразі всі смартфони даної моделі перевірені стосовно можливих помилок. В будь якому, разі приносимо вибачення, якщо проблемна ситуація мала місце. Можлива технічна помилка є виключенням із правил роботи нашого магазину та у жодному разі не є системною, тому наскільки наш магазин заслуговує на найнижчу оцінку залишаємо на ваш розсуд.
Александр Савицкий рекомендує цей магазин
28 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 8/256GB Onyx Black (SM-S921BZKG), Замовлення №00000018824

Зв'язалися у короткий строк, вартість актуальна, все в наявності. Навдоволення тільки доставкою в два дні по Києву (
Igor Khomenko рекомендує цей магазин
23 травня 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus 12 16/512GB Flowy Emerald, Замовлення №41819

Замовляв в пятницю післяплатою з адресною доставкою, відправили наступного робочого дня в понеділок. Ціна залишилась такою як і при оформленні замовлення, чого зараз схоже дотримуються не всі. Щиро дякую магазину!
Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня, Ігор! Дякуємо Вам за купівлю та позитивний відгук про роботу нашого магазину. Сподіваємося і надалі бачити Вас серед наших клієнтів і радувати якісним сервісом. З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket
Vietnam Gaming (V137N4M) рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Nothing CMF Phone 1 8/128GB Black, Замовлення №41163

Відповідь представника «SKYMARKET.ua»
Доброго дня! Дякуємо Вам за купівлю та позитивний відгук про роботу нашого магазину Skymarket.ua Сподіваємося і надалі бачити Вас серед наших клієнтів і радувати якісним оперативним сервісом, так як ми цінуємо час наших клієнтів. Нехай придбаний у нас смартфон служить довго та приносить тільки позитивні емоції! З повагою, колектив інтернет-магазину Skymarket