Відгуки про HI-TECH.com.ua

Oleksandr Nefyodov рекомендує цей магазин
12 травня 2025 р. На модерації

Купив: Телевізор LG 50NANO81, Замовлення №2049

Дуже дякую менеджеру магазину та хлопцям з доставки Менеджер добре все доніс до мене з приводу товару, все розповів і пояснив, реально порекомендував гарний товар. Домовились про доставку і все вчасно привезли. Хлопці з доставки все доставили вчасно і без проблем) Кльовий магазин, буду замовляти ще)
Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Приємного користування і будемо раді чути Вас ще!
DimonDH рекомендує цей магазин
12 травня 2025 р. На модерації

Купив: Телевізор, Телевізор Samsung UE55DU7172, Замовлення №№ 2073

Чудово як завжди.
Юрій рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р. На модерації

Купив: Samsung QE50Q60D, Замовлення №1744192976/60/372227

Придбав телевізор Samsung QE50Q60D. Додатково замовив послугу перевірки екрану на біті пікселі. Товар якісний, сертифікований в Україні. Своєчасно доставили. Комунікацією з персоналом магазину та обслуговуванням задоволений.
v.galashevskaya рекомендує цей магазин

Купив: Samsung QE43Q60D smart ua, Замовлення №0800

Товар в новому стані, без дефектів. Менеджер завжди на зв’язку, дуже задоволені покупкою та обслуговуванням. Із задоволенням звернемось до магазину ще раз.
KotiX рекомендує цей магазин

Купив: Мікрохвильовка Bosch BFR7221B1, Замовлення №3928

Приобрел микроволновку в этом магазине намного ниже, чем в других магазинах. Товар пришел в новом состоянии, без изъянов. Менеджер вежливый. Отправка была на следующий день, как изначально обговорено, все пришло в срок.
RedGoldFixer рекомендує цей магазин

Купив: Телевізор TCL 55C655, Замовлення №1156

Відповідь представника «HI-TECH.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування і будемо раді чути Вас ще!
PotTteR рекомендує цей магазин

Купив: Телевізор Samsung UE65DU7100, Замовлення №3940

Досить оперативно працюють, адекватна підтримка клієнта, далі буду співпрацювати
Віталій Білоус рекомендує цей магазин
7 травня 2025 р.

Купив: Телевізор TCL 55C655, Замовлення №1966

Вже другий телевізор купую в цьому магазині. Актуальна ціна, швидка відправка, ввічливий продавець. Рекомендую до співпраці
Ирина Мосьпан рекомендує цей магазин
6 травня 2025 р.

Купив: SAMSUNG GQ55QN85D, Замовлення №3210

Дуже сподобалася співпраця з даним магазином. Менеджер на постійному контакті, надає повний інформаційний супровід по вибраному товару. Враження від цього інтернет-магазину лише позитивні.
Вадим Кондрацький рекомендує цей магазин
5 травня 2025 р.