Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №HT28941
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №HT28603

Купив: Зарядна станція DJI Power 1000 V2 (CP.DY.00000185.01), Замовлення №HT30165

Хотів купити: Neo QLED телевізор Samsung QE65QN85F
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №НТ28582
Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №29110
Купив: LG OLED65C54, Замовлення №HT27672
Купив: Зарядна станція Fossibot F1800, Замовлення №27437
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Купив: Fossibot F1800, Замовлення №26677
Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Зарядна станція Fossibot F2400 Green, Замовлення №НТ27344