Відгуки про Keramis

olenka.polishchuk рекомендує цей магазин
23 липня 2025 р.

Купив: Ванна Villeroy&Boch Oberon 180x80 UBQ180OBE2V-01, Замовлення №#202507016

Доброго дня Придбала ванну 180x80 Villeroy&Boch Oberon UBQ180OBE2V-01)) Доступна ціна, шикарний вигляд, є гарантія, чим дуже задоволена))) Менеджер Анастасія допомогла у виборі та надала всю інформацію про товар, спасибі))
Відповідь представника «Keramis»
Добрий день! Дуже раді, що ви отримали позитивний досвід в нашому магазині і будемо раді, допомогти вам знову. З повагою і любов'ю, команда Keramis.
Olga рекомендує цей магазин
8 липня 2025 р.

Купив: Стінки для душових кабін Rea Punto Black (K4801), Замовлення №#2025070412

Добрий день, придбала душову кабіну Rea Punto Хотіла чорну і щоб безпечне скло було, знайшла саме в Кераміс У виборі допомогла менеджер Євгенія, дякую
Андрій Колєсник рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Інсталяційна система Grohe Rapid Sl 113?50x16,5 для підвісного унітазу (38536001), Замовлення №#202506179

Доброго дня Замовив інсталяційну систему Grohe Rapid для підвісного унітазу (38536001) у ванну кімнату Хороша німецька якість, швидка доставка та гарантія від виробника Менеджер Євгенія допомогла з вибором, за що дякую! Рекомендую
Viktor Matrunchyk рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Купив: ванна акрилова Ravak 10 170X100 p + панель, ніжки, кріплення (C821000000+CZ82100A00+CY81000000+B2810, Замовлення №202506116

Dianka Shevchuk рекомендує цей магазин
19 червня 2025 р.

Купив: Умивальник MIRAGGIO Jessel 1200 L Mirasoft 0001588, Замовлення №#202506117

Доброго дня У ванну кімнату в магазині Кераміс придбала матову білу раковину, а саме потрібна була врізна Приємне здивування, що на цей товар гарантія 10 років + ціна В тому числі, мене врятувала від довгих роздумів менеджер Євгенія, яка доступно та професійно донесла інформацію про вищесказаний товар
LarissaH рекомендує цей магазин
27 травня 2025 р.

Купив: Змішувач для кухонної мийки Franke Lina 115.0626.088, Замовлення №202505243

Все добре.Товар якісний, відправлений того ж дня,упаковано надійно. Обслуговуванням задоволена! Дякую магазину та менеджеру Євгенії.
Nastik_top рекомендує цей магазин
18 травня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Steatite Cube VM 75 S4 C 1500W (851267), Замовлення №#202505167

Грамотна консультація менеджера та швидке відправлення, все сподобалося. Рекомендую
kamandir рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: змішувач для кухні Gappo під осмос із гнучким виливом, сірий gungrey/чорний, Замовлення №202503216

Ввічливо і професійно зорієнтували, зробили приємну ціну і відправили вчасно товар. Рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «Keramis»
anton anton рекомендує цей магазин
28 лютого 2025 р.

Купив: Плитка CERRAD Плитка FOGGIA BIANCO СТІНА 6,5x24,5, Замовлення №732

Valeriia Matsckevich рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: виниловый пол IVC Moduleo Roots laurel oak 1498x214x2,5 33кл (51822), Замовлення №0000-008307

Особливо вдячні продавцю-консультанту Анастасії за допомогу.