Відгуки про Keramis

Юлія Сергеєва рекомендує цей магазин
30 грудня 2024 р.

Купив: плитка Stargres Bohemy 60x60 natural mat rect, Замовлення №0000-008037

Дуже гарна плитка! Саме те чого хотілось. Окремо дякую Анастасії, що допомагала нам весь час. В Керамісі працюють справжні професіонали.
Відповідь представника «Keramis»
Добрий день! Дуже раді, що ви отримали позитивний досвід в нашому магазині і будемо раді, допомогти вам знову. З повагою і любов'ю, команда Keramis.
Bogdan Stolbovoi рекомендує цей магазин
28 грудня 2024 р.

Купив: виниловый пол Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks 33/5 autumn oak brown (AVMP40090), Замовлення №0000-008413

Дуже давно хотів придбати саме цю вінілову підлогу , з замовленням допомагала пані Анастасія , замовили швидко , пригостили кавою , домовились про умови оплати які були зручні мені , домовились про доставку (яка доречі була вчасною) і все , за 4 дні отримав своє замовлення під під?їздом . Дякую , рекомендую магазин і пані Анастасію як консультанта
Alexanderxxx рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: Рушникосушарка Terma Fiona 900x530 (WGFIN090053), Замовлення №#m2024121611

Дуже гарне відношення до клієнта та консультація. Швидко передзвонили, відправили НП в той же день. Дякую за приємне обслуговування, сміливо рекомендую.
Alexxxxxx рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Steatite Elite VM 080 D400-2-BC (851188), Замовлення №#m202412106

Покупка пройшла успішно, менеджер Катерина перезвонила буквально відразу, відправили кур'єрською доставку нп.
Дима Липский рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: плитка Almera Ceramica Venus 120x60 grey mat rect, плитка Almera Ceramica XL 180x90 aurora rect, Замовлення №0000-006951

Делал заказ в фирме Keramis. Отдельное спасибо менеджеру. Анастасия помогла подобрать все необходимое. Если вам нужен керамогранит без Анастасии вам не обойтись. Все быстро, качественно, в оговоренные сроки .
as.stor5000 рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Плитка, Замовлення №6642

Прекрасный салон, с большим выбором плитки, сантехники, напольного покрытия. Евгения помогла подобрать все в нужном стиле и цвете. Купил тут все, начиная с плитки и заканчивая дверями, приятное общение, новые знакомства, уютная атмосфера. Всем советую.
Lena Polishchuk рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Ламінат HARO Tritty 100 32/8 Дуб Італіка димчастий (530327), Замовлення №#m202410151

Замовляла через інтернет магазин ламінат Haro на заміну старого. Довго обирала, але менеджер Євгенія проконсультувала та допомогла обрати остаточно.
Ирина Рыбакова рекомендує цей магазин
20 жовтня 2024 р.

Купив: Ванна акрилова Ravak Vanda II 160*70 (СР11000000), Замовлення №#m202410118

Наявний великий асортимент товарів в магазині. Швидко знайшла акрилову ванну за потрібним розміром фірми Ревак 160*70 Менеджер Анастасія доступно донесла інформацію щодо вищесказаного товару.
Dianka1568 рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: Плитка Intergres Calacatta Gold 60x60 grey mat rect (6060 35 071), Замовлення №#m202410084

Швидкість виконаного замовлення приємно вразила. Плитку для кухні знайшли тут без проблем. Менеджер Катерина проконсультувала та допомогла у всіх питаннях.
Anastasiia рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Унітаз-компакт Kolo Idol (1903300U), Замовлення №#m202409236

Зробили приємну знижку на унітаз і швидко відправили. Менеджер була на зв'язку. Замовлення забрала на другий день. Дякую за обслуговування і швидкість.