Відгуки про STORGOM

Купив: Верстак Bosch PWB600 (0603B05200), Замовлення №552145797

Vejdeviktor рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Дизельний генератор Covax KDE7000T, Замовлення №402785

Дякую за гарну роботу магазину та менеджеру Анжелі. Як для військових магазин зробив нам знижку на генератор, та зробив безкоштовну доставку. Чеки надіслали окремо також безкоштовно. Все це зробили дуже швидко.
Влад Савчук не рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Хотів купити: Кавоварка ріжкова Gaggia Deluxe Red (RI8425/22)

Владимир Жидков рекомендує цей магазин
29 грудня 2024 р.

Купив: Лазерний далекомір ProCraft PLDM-60, Замовлення №399835

Виктор М рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) NINJA Double Stack XL 2-Level Air Fryer 9.5L (SL400EU), Замовлення №395699

Roy рекомендує цей магазин
28 листопада 2024 р.

Купив: GTM DK3500iA, Інверторний бензиновий генератор GTM DK3500iA, Замовлення №№ПС000000272

Після співпраці з магазином "СТОРГОМ" залишилися тільки приємні враження. Замовив генератор GTM. Замовлення обробили швидко. Вислали генератор того ж дня, як я оплатив. Одним словом - свою роботу виконали так, я і повинно бути. Спілкувався з менеджером Романом. Дякую. Поки що покупкою задоволений. Сподіваюсь, що генератор не розчарує.
BobrKurwa не рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Хотів купити: Сумка EcoFlow Delta 2 Waterproof Bag (BMR330)

Cepriu рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10s Pro Gen2 (RLL42SDA), Замовлення №№СМ000001168

Килимник Артем рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Акумуляторна повітродуйка DAS180z, Замовлення №517030162

Відповідь представника «STORGOM»
Артем дякуємо за рекомендацію. Завжди раді допомогти. З повагою команда Сторгом.
Елена Манойло рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Інверторний генератор Konner&Sohnen KS3100iS, Замовлення №389436

Хочу выразить благодарность сотруднице магазина STORGOM , менеджеру Анжеле за четкость и оперативность в работе. Я поздно вечером сделала заказ и на следующий день, в 8:39 в Viber, мне уже была выслана вся необходимая информация. В 8:55 Анжела мне перезвонила и я смогла уточнить, всё, что меня интересовало. Товар был отправлен в тот же день. Также хочу поблагодарить руководство магазина за бесплатную доставку товаров для ЗСУ.
Відповідь представника «STORGOM»
Олена, дякуємо за гарний відгук і оцінку роботи менеджера Анжели та магазину. Завжди раді допомогти. З повагою команда Сторгом.