Купив: Відео окуляри для FPV Skyzone SKY04O PRO OLED 5.8G HD, Замовлення №77570
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Oukitel 5000e pro, Зарядна станція Oukitel P5000 Pro (5120 Вт·г / 4000 Вт) (P5000E PRO), Замовлення №77116

Купив: Зарядна станцвія EcoPlay P2400, Замовлення №76602

Купив: 1.2 GHz Diversity Recreive, Замовлення №№76409

Купив: Комплект акумуляторів Liitokala NCR18650B 34B-PCB 3400mAh для пультів RadioMaster TX16S/TX12/Boxer (, Пульт керування для FPV RadioMaster TX16S Mark II (ELRS, Hall V4.0) (HP0157.0020), Радіомодуль для апаратури Happymodel ES900TX V3 915mHZ ExpressLRS, Замовлення №76287

Купив: Відеореєстратор Viofo A229 Pro 4K + 2К з GPS і камерою заднього виду, Замовлення №75797

Купив: Пульт керування RadioMaster TX12 Mark II ELRS (HP0157.0032-M2), Замовлення №75966

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000 (BP2000EU) (2048 Вт·год / 2200 Вт), Замовлення №65821

Купив: Пульт управління для FPV RadioMaster Boxer ExpressLRS (HP0157.0043-M2), Замовлення №75678

Купив: Екшн-камера Insta360 X5 (CINSAAHA_X501), Замовлення №75794