Відгуки про MotoStuff.com.ua

Олександр Плотніков рекомендує цей магазин
9 грудня 2025 р.

Купив: Відеоокуляри, Замовлення №Рахунок 145

Все підійшло, персонал кваліфікований і ввічливий
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Щиро дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Вам все сподобалося! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Vitaly Molchanov рекомендує цей магазин
14 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №78505

Перший раз замовляв в цьому магазині, придбав зарядну станцію fossibot f2400, трохи нервував через повну передоплату, але вже через день станція була у відділенні і вже рятує мене при довгих відключеннях світла. Окремо, хочу подякувати, що не підняли ціну на моє замовлення, бо через декілька годин після мого замовлення ціна на сайті зросла на декілька тисяч.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
razorro рекомендує цей магазин
13 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №78504

Встиг ще купити за 34 тис грн. Приємно вражений наявністю, бо бісить, коли вказано, що товар є, а фактично його нема, як в більшості магазинах і було. Тут все чітко і швидко, на наступний день зарядна станція була вже в мене.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Денис Недов рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400 Black (2048 Вт·ч / 2400 Вт), Замовлення №№78408

Прекрасний магазин, швидко обробили замовлення, відправили день в день. Рекомендую до співпраці
Оlena P. рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №78428

Гарний сервіс. Відвантажили в день розміщення замовлення. Доставка кур?єром НП безкоштовно.
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і позитивний відгук! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Вікторія Лопачук рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Автомобільний відеореєстратор VIOFO A229 Pro 4K, Замовлення №78379

Абсолютно задоволена як сервісом магазину, так і замовленням. Доставка відеореєстратора була оперативною. Вважаю вибір магазину MotoStuff своїм успішним рішенням
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Щиро дякуємо Вам за покупку і відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою! Стараємося для Вас! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Оксана Жила рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRO (2048 Вт · год / 3600 Вт), Замовлення №78106

Igor Efremenko рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: банка oukitel2000, Замовлення №77846

не перший раз купляю. Нормальны ціни, адекватні менеджери, притримали оплату товару пару днів.
Ластівка рекомендує цей магазин
12 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000 Pro, Замовлення №77954

Дякую, за допомогу у виборі. Менеджери допомогли зробити покупку швидко та якісно, навіть зарядили станцію до мого приїзду на 100%. Також транспортували до авто. Рекомендую на всі 100%
Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо Вам за покупку і відгук! Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені нашою роботою і отримують якісний сервіс. До нових зустрічей! З повагою, команда MotoStuff.com.ua
Максим Городенко рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Купив: Екшн-камера GoPro HERO13 Black (CHDHX-131-RW), Замовлення №77766

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «MotoStuff.com.ua»
Дякуємо за покупку і відгук. Сподіваємося на співпрацю в майбутньому! З повагою, команда MotoStuff.com.ua