Купив: Стедикам Moza Aircross, Замовлення №14838
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Стабілізатор для камери Gudsen MOZA AirCross (ACG01), Замовлення №14893
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Крепление на голову / шлем / маску для Sony (Аналог UHM1), Замовлення №14800
Купив: Аккумуляторы 18650 и зарядное к ним, Замовлення №20450060714
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Стабілізатор для камери FeiyuTech A1000, Замовлення №14768
Купив: Электронный стабилизатор Moza AirCross, Замовлення №14014
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: аккумуляторы ft 22650, Замовлення №13816
Сподобалося: , відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: SENA 20S EVO, Замовлення №14744
Хотів купити: Тубус для інструментів, Замовлення №14703
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Стабілізатор для камери FeiyuTech A2000, Замовлення №14524