Купив: Стедикам Zhiyun Z1 Smooth Q, Замовлення №13333
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Тубус для инструментов, Замовлення №13351
Купив: Ручка-штатив Sony VCT-STG1, Замовлення №13111
Купив: светодиодные лампы H4 G8, Замовлення №13229

Купив: Зажимное крепление с удлинителем (VCT-EXC1) Подробнее: http://motostuff.com.ua/products/zazhimnoe-kr

Купив: Кабель синхронизации Zhiyun для камер SONY, Замовлення №12769
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Аксессуары к GoPro HERO, Замовлення №13103
Купив: Стедикам Zhiyun Crane V2, Замовлення №12118
Купив: Замовлення №12135
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі
Купив: Екшн-камера Sony FDR-X3000 (FDRX3000.E35)