Купив: Смартфон Google Pixel 2 64GB Just Black, Замовлення №13846
Купив: zhiyun crane 2, Замовлення №13742
Купив: Стабілізатор для камери Zhiyun Crane V2, Замовлення №13566
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Купив: Екшн-камера SJCAM SJ4000 Wi-Fi Blue, Замовлення №13704
Купив: Ziyune кабель для Panasonic gh4, Замовлення №13615
Купив: Стабілізатор для камери Zhiyun Crane V2, Замовлення №13478
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Стедикам Feiyu FY-G5 для GoPro Подробнее: http://feiyu-tech.com.ua/?gclid=Cj0KCQiAmITRBRCSARIsAEOZmr, Замовлення №13487
Купив: Zhiyun Z1 Smooth Q, Замовлення №13524
Купив: Кабель синхронизации Zhiyun для камер SONY, Замовлення №13429