Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про SM-TooLS

Oksana Jov рекомендує цей магазин
15 жовтня 2020 р.

Купив: Стемянка алюмінієва 913 3 сход.

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Оперативно, якісно, чесно. Дякую.
Krian рекомендує цей магазин
28 вересня 2020 р.

Купив: Спортивный комплекс Hop-Sport HS-1008K

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Заказывал Спортивный комплекс Hop-Sport HS-1008K. Заказ был обработан быстро. Доставка прошла в оговоренные сроки (был перенос на 1 день, но магазин перезвонил и предупредил). Сам товар не оправдал ожиданий, о чем я оставил отзыв на странице товара.
Valkovskiy Vam не рекомендує цей магазин
8 вересня 2020 р.

Хотів купити: Компрессор Matari M250B18-1

Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Замовив компресор - не отримав жодної зворотньої відповіді. Є все, але по факту-нічого.
Смолінський рекомендує цей магазин
22 липня 2020 р.

Хотів купити: Комп'ютерне крісло для геймера Cougar Armor ONE black/orange

Сподобалося: відповідність ціни, асортимент

Поки пристрілююсь до вибору крісла. Хочу придбати в кінці місяця. Набрав даний магазин уточнити всі питання по відправці і комплектації. Мені приділили 15 хвилин повної консультації, хоча я зразу попередив що купляти збираюсь через 1-2 тиждні. При цьому продавець допоміг мені оприділитись з вибором і просвітлити в всіх моїх питаннях. Тому, дякую за приділений мені час! Замовляти буду у вас!
Відповідь представника «SM-TooLS»
Добрый день. Спасибо за отзыв! Очень приятно читать такие отзывы. В нынешнее время люди в основном пишут только негативные отзывы, если что-то не понравилось. Положительные же, пишут крайне редко. Поэтому еще раз огромное спасибо за отзыв и ждем Вас за заказом на кресло :) Кстати, хороший выбор!
Максим Федорченко не рекомендує цей магазин
10 січня 2020 р.

Купив: Стол-Трансформер МИКС-мебель Флай венге, Замовлення №50428

Відповідь представника «SM-TooLS»
Добрый день. Спасибо за отзыв хоть и отрицательный. У меня к Вам 2 вопроса. Вы утверждаете что мы Вам продали бракованный стол. Была курьерская доставка по Киеву, то есть Вы имели полное право, даже более того обязаны были осмотреть товар, и в случае каких либо замечаний или деффектов отказаться от его покупки. Почему тогда не смотрели товар при получении? Второй вопрос, доставка была вечером и могли все не увидеть при доставке, но почему не воспользоваться правилом возврата в течении 14 дней? Спокойно бы дома просмотрели бы все и вернули бы стол без каких либо вопросов. Комплектация стола такая, какую скомплектовали на заводе, мы ничего не забираем и не меняем.
Доброго вечора. Перед тим як відповісти, дуже прошу уважно прочитайте коментар вище, в ньому криється відповідь на перше питання, і частково на друге. Але я витрачу свій час, і розпишу докладніше. По-перше: На рахунок доставки, я взагалі промовчав, хоча вона також пройшла з запізненням спочатку на 3 дні, а потім ще на день. По-друге: Доставка дійсно відбувалася ввечері, і змоги одразу роздивитися весь стіл, не було. Тому притягнувши його до дому, я попередньо обдивився стіл. Нажаль не збирав, так як ножки були без вкручених гвинтів, транспортувати в такому виді його було легше. А зміщення столешні відносно ножок помітив коли зібрав, через 16ДНІВ,як було написано вище. Примятість кромки по верхній частині також було помічено після повної зборки( хоча з цим ще можна миритися) це те що стосується дефектів. По- третє: А ви що не маєте контролю якості у вас на виробництві? Перед тим як відбирати стіл на відгрузку, його ніхто не оглядає? Не перевіряє? Навіть, якщо кромку і люфт кришки( що також не приємний момент) ви, я так розумію, спихуєте на мене, то скажіть, чому він зібраний у вас не правильно? На рахунок повернення: -Стіл вже був подарований -Зборка після 16 днів. -транспортування знову в києв, щоб особисто привезти його вам, бо передача будь яким перевізником, не гарантувало б мені достовірність моїх слів(щодо дефектів) це накладно і по часу і по комфорту. Тому я цього не зробив. Плюс до всього левову доля часу були свята. У вас ще будуть питання? Я зроблю фото цих дефектів. Зараз не маю змоги, бо Стіл Був ПОДАРУНКОМ!!!! Який ви успішно спаклюжили. І визнавати свої помилки( що ви відправили дефектний стіл), як виробник столів, було б вам добрим жестом. Якщо у Вас ще будуть якісь запитання чи сумніви, звертайтесь. Дякую.
10 січня 2020 р. Відповісти
Представник магазину «SM-TooLS»
Мы не производим столы, и не являемся производителем. Мы продаем. Если у Вас есть замечания по качеству стола, обратитесь непосредственно к производителю. Если он подтвердит, что товар бракованный, мы поменяем Вам его на новый! Сайт производителя https://mixmebli.com/
11 січня 2020 р. Відповісти
Ymgkiev рекомендує цей магазин
27 грудня 2019 р.

Купив: Игровая фигура Our Generation Лошадь Принцесса с аксессуарами 50см BD38003Z, Замовлення №50597

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Работа иагазина организована хорошо. Все прозрачно, понятно и правдиво.
SPEEDMASTER рекомендує цей магазин
16 грудня 2019 р.

Купив: сантехника Volle

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Заказы привезли как обещали, порядок.
Siuzanna Ponomarenko не рекомендує цей магазин
9 грудня 2019 р.

Хотів купити: Лестница шарнирная Werk LC5412B

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент

Заказала стремянку через сайт. Статус на сайте был "в наличии". По факту оказалось, что лестницы у них нет, нужно оформить предварытельный заказ, а потом еще ждать неделю. Отказалась.
Відповідь представника «SM-TooLS»
Добрый день, нам очень жаль, что товара не оказалось в наличии. Такое бывает, хоть и крайне редко. У нас большой ассортимент и мы стараемся всегда поддерживать актуальное наличие. По поводу статуса "в наличии", то у нас на сайте такого статуса нет нигде. У нас есть статус "на складе". На складе может быть пересорт, недостача и т.д.
Oleksiy Proskuryakov рекомендує цей магазин
7 грудня 2019 р.

Купив: Душевая система Imprese Centrum VR-50400, Замовлення №37639

Товар був в наявності, за найкращої ціни по HotLine і ще дали додатково знижку. Відправили в той саме день в який обіцяли. Рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «SM-TooLS»
Спасибо за отзыв Алексей!. Рады, что Вы остались довольны. Обращайтесь к нам еще
Wololo рекомендує цей магазин
4 вересня 2019 р.

Купив: Змішувач для ванни Imprese Breclav 85245W, Замовлення №34840

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі

Удобный пункт выдачи, оплата онлайн, хорошая цена.
Відповідь представника «SM-TooLS»
Спасибо за отзыв! Рады, что Вы остались довольны, обращайтесь к нам еще!