Купив: Стаціонарна ігрова приставка Xbox Series S 512GB (889842651386), Замовлення №244778
Купив: Миша DeathAdder V3 PRO Wireless White (RZ01-04630200-R3G1), Замовлення №12916
Купив: Миша Basilisk X HyperSpeed (RZ01-03150100-R3G1), Блок живлення MPG A850G PCIE5, Замовлення №13027
Купив: Зарядна станція RIVER 2, Замовлення №12899
Купив: Комплект (кермо, педалі) PC/PS3/PS4 T150 Ferrari Wheel with Pedals (4160630), Замовлення №245091
Купив: Пароочисник Karcher SC 4 EasyFix, Пароочисник SC 4 EasyFix (1.512-450.0), Замовлення №12633
Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Shock Blue, Комплект (кермо, педалі) Xbox Series X | S Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012), Замовлення №12915
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №12944
Купив: Накамерні радіосистема Rode Wireless GO II (SUP MC3593), Замовлення №12900
Купив: Пароочисник SC 4 EasyFix (1.512-450.0), Замовлення №12902