Купив: Графічний планшет Xiaomi 13.5" LCD Writing Tablet Color Edition (BHR7278GL), Замовлення №25403
Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black (XOA-0005, QAT-00001, QAT-00002, Замовлення №25341
Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins PX7 S2e Anthracite Black, Замовлення №273569
Купив: Навушники Beyerdynamic Dt 770 Pro Black 250 Ом (235251), Замовлення №25251
Купив: Блок живлення Corsair RM850x (CP-9020270), Замовлення №25210
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5060 Ti 16G VENTUS 2X OC PLUS, Замовлення №24594
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: SSD накопичувач Kingston XS2000 1 TB (SXS2000/1000G), SSD накопичувач Kingston XS2000 1 TB (SXS2000/1000G), Замовлення №24923
Купив: Навушники з мікрофоном Audio-Technica ATH-M50xBT2 Black, Замовлення №25002
Купив: Мікрофон студійний/ для стрімінгу, подкастів Fifine TAM8, Замовлення №24891
Купив: Блок живлення GIGABYTE AORUS P1200W (GP-AP1200PM), Замовлення №24668