Ціна співпадала з заявленою на hotline
Shuna Grey не рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Xbox Series S 512GB (889842651386), Замовлення №244778

Maxim рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Миша DeathAdder V3 PRO Wireless White (RZ01-04630200-R3G1), Замовлення №12916

NRJess рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Миша Basilisk X HyperSpeed (RZ01-03150100-R3G1), Блок живлення MPG A850G PCIE5, Замовлення №13027

Замовлення обробили дуже швидко, менеджер передзвонив та уточнив усі деталі, відправили ж того дня.Якістю обслуговування дуже задоволений. Дякую співробітникам магазину!!
Михайло Катрич рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція RIVER 2, Замовлення №12899

Чудовий магазин Навіть не очікував, так як ніколи раніше в ньому не замовляв
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за вибір нашого магазину! Раді, що ви залишилися задоволені. Бажаємо приємних покупок і гарного дня! З повагою команда Technoplay!
Николай Украинский рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Комплект (кермо, педалі) PC/PS3/PS4 T150 Ferrari Wheel with Pedals (4160630), Замовлення №245091

Товар был в наличии, цена самая приятная, отправили сразу, предоплату не требовали. Упаковали как и просил, руль был на подарок. Ребенок очень доволен (катает в гоночки) и родители то же. За свои деньги лучший руль с обратной связью ременной и тем более 1080 градусов, тихий, ночью не торохтит, красный красивее смотрится чем синий. Магазин реально рекомендую, люди в "ответе за свои слова". Удачи и процветания.
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Радіємо, що товар вас влаштував і викликав радість у вашого дитини. Бажаємо вам приємних моментів та гарних вражень від гонок! З повагою команда Technoplay!
Mary Mary рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Пароочисник Karcher SC 4 EasyFix, Пароочисник SC 4 EasyFix (1.512-450.0), Замовлення №12633

Рекомендую магазин.Товар був в наявності, ціна відповідала заявленій на сайті. Відправили дуже швидко:сьогодні замовила-завтра вже отримала на новій пошті.
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Раді, що ви задоволені нашим магазином та швидкістю доставки. Бажаємо вам приємних покупок і чудового дня! З повагою команда Technoplay!
vano2d рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Shock Blue, Комплект (кермо, педалі) Xbox Series X | S Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012), Замовлення №12915

На чорну п'ятницю урвав два геймпади. Сайт зрозумілий, замовлення відбулося без проблем. Швидко передзвонили, уточнили. Дуже привітні та відповідальні менеджери. Відправили того ж дня. Ціна відповідала заявленій, як і комплектація. Все тіп-топ. Поки обидва геймпади працюють без нарікань.
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину під час Чорної П'ятниці! Радіємо, що ви задоволені замовленням, обслуговуванням та роботою геймпадів. Бажаємо вам чудових ігор та приємного часу з новими геймпадами! З повагою команда Technoplay!
SVB0 рекомендує цей магазин
28 листопада 2023

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №12944

Дякую магазину за мегашвидку доставку та за найкращу ціну на дану консоль
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину. Бажаємо вам чудового часу з вашою новою консоллю! З повагою команда Technoplay!
Дмитрий Мурьев рекомендує цей магазин
27 листопада 2023

Купив: Накамерні радіосистема Rode Wireless GO II (SUP MC3593), Замовлення №12900

Продавец очень внимательно и с заботой относится к покупателю. Был вопрос, и я по ошибке позвонил на выходных. Было очень приятно, когда в понедельник, продавец увидел пропущенный и позвонил ко мне самостоятельно. Спросил всё ли меня устраивает с товаром, нет ли у меня дополнительных вопросов. Настоящий, европейский подход. Очень рекомендую этот магазин!
Відповідь представника «Technoplay»
Щиро вдячні, за те що знайшли час поділитись своїми враженнями, це дуже важливо для нас! Дякуємо за відгук! Гарного користування! З повагою команда Technoplay!
Katya рекомендує цей магазин
26 листопада 2023

Купив: Пароочисник SC 4 EasyFix (1.512-450.0), Замовлення №12902

Замовлення отримали дуже швидко, на наступний день, все було чудово, рекомендую магазин
Відповідь представника «Technoplay»
Дякуємо за такий чудовий відгук та позитивну оцінку нашої роботи. Нам дуже приємно, що у нас є такі клієнти, як ви. Обов'язково передамо ваші добрі слова нашому колективу. Обов'язково приходьте знову, будемо раді вас бачити! З повагою та найкращими побажаннями команда Technoplay!