Купив: Пилосос безмішковий Electrolux ESPC71DB, Замовлення №2404785
Купив: Samsung odyssey neo g7 ls32bg752, Замовлення №2500058
Купив: Монітор 2E 2E-G2724B-01.UA, Замовлення №2404790
Купив: Геймпад Sony DualSense White (9399902), Замовлення №2404802
Купив: Підставка для навушників ASUS ROG Metal Stand Black (90YH03C0-B2UA00), Замовлення №2404717
Купив: Зарядна станція Anker 522 PowerHouse (A1721311), Замовлення №2404620
Хотів купити: Hisense 100E7NQ PRO
Купив: Зарядна станція Bluetti AC 70, Зарядна станція BLUETTI AC70, Замовлення №№11122455
Купив: Hisense 65u8kq, Телевізор Hisense 65U8KQ, Замовлення №2404576
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame D9 Max Black Gen 2 (RLD34GA-Bl), Замовлення №2404549