Відгуки про Кібернетики

massimolinnchi не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
12 квітня 2026 р.

Купив: 1more comfobuds 2, Замовлення №172017

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Не розумію, нащо надсилати бракований товар ?!?! Дуже поганий досвід з співпрацею цього магазину! ?? зірка за весь процес.
Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день, дякуємо за ваш відгук Розуміємо ваше занепокоєння та, на жаль, інколи такі ситуації можуть траплятись. Запакований товар неможливо перевірити на працездатність та відсутність заводського браку до початку використання. Наш менеджер вже надіслав вам інформацію для зворотної відправки. Після перевірки ми повідомимо вас про подальші кроки. Сподіваємося на взаєморозуміння
Справа в тому, що товар був розпакований! І скоріш за все, це було повернення. Відповідно і можливість для перевірки була 100%
14 квітня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Кібернетики»
Добрий день, дякуємо за ваш фідбек. Іноді дефекти чи несправності товару можуть виявлятися не одразу. За наявною інформацією відділ підтримки вже повністю врегулював дане питання? Сподіваємося, що ви задоволені результатом і користування товаром приноситиме лише приємні враження ?
massimolinnchi відповів на коментар Yana Zhebrovska
Вітаю. Так, відділ підтримки відреагував. Чекаю посилку з іншими навушниками. По результату відпишусь відгуком(сподіваюсь позитивним)
Показати всі коментарі
Андрій рекомендує цей магазин
28 березня 2026 р.

Купив: DreamMachine RT5070TI-16UA22, Замовлення №5738691078

P.S - Не знаю чи це стосується магазину, СЦ чи виробника проте, на мої прохання щодо заміни техніки через термін ремонту (Що включно в гарантійній політиці DM) я так і не отримав відповіді.
28 березня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Кібернетики» відповів на коментар Андрій
Добрий день ? Хочемо повідомити, що обмін товару на аналогічний можливий у разі, якщо авторизований сервісний центр виробника надасть акт спеціального зразка, що підтверджує наявність істотного недоліку. На жаль, у цьому випадку ми не отримали відповідного документа. Сподіваємось, що наразі користування приносить вам виключно позитивні емоції?
16 квітня 2026 р. Відповісти
Alex Gribach не рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo Legion 5 15AHP10 Eclipse Black (83M0006QRA), Замовлення №166203

Перший раз купую товар на сайті і відразу максимально негативний досвід. На сайті товар в наявності вчора 03.03.2026. О 17 було зроблено замовлення, до 12 години 04.03 жодного зворотнього зв'язку. Після дзвінка по статусу, товар відразу стає як відсутній і замовлення скасоване. Не красиво.
Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день, Олексій. Дякуємо вам за відгук! Дуже перепрошуємо за можливі незручності, дійсно, в процесі оформлення замовлення товар на сайті був в наявності, при вашому зверненні в системі не відобразився товар через те, що він був в дорозі до складу. Пізніше менеджер зателефонував та проінформував вас про те, що товар в наявності для вас, можемо відновити замовлення. Ще раз щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалась. Хочемо подарувати вам 300 грн на наступні покупки, аби трішки залагодити дане питання. Маємо надію відновити вашу довіру.
Андрій Жук не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 березня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX9 Luna Grey (83DV00GWRA), Замовлення №166065

Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день, Андрій. Дякуємо вам за відгук. Підтвердженням, що ваше замовлення прийнято є сповіщення у вайбер, вони вам надходили за вашим номером телефона) Ви телефонували нам вперше 3.03 об 11:55 і менеджер відповів на дзвінок, після цього бачимо від вас вхідний виклик о 13:36 та 13:37, за 20 хв менеджер з вами зв'язався. 04.03 о 9:23 ви зателефонували, коли оператори були зайняті через ранкове навантаження лінії (ми працюємо з 9:00), щиро перепрошуємо, та за 9 хв ми вам перетелефонували. На поточний час всі деталі за вашим замовленням узгоджені та товар прямує до вас. Маємо надію, що виправдаємо вашу довіру та приймемо до уваги усі ваші зауваження. Гарного дня)
Продовження. Щойно я видихнув що все ок і замовлення їде до мене, як на вайбер прийшло сповіщення що по товару є ньюанси... Я телефоную і вже зовсім не стримуючися у висловах та яскравих епітетах вже вимагавю зв'язати мене з кимось адекватним. Чи вплинула ситуація, чи моя французька, але зв'язали мене з адекватною людиною, і протягом пари хвилин вже скинули фото та відповіли на всі питання, відправили ноут та ще і зробили приємну знижку враховуючи ньюанси. До слова, я б взагалі на таке не звернув би уваги, і тут жирнючий плюс магазину що написали як є. Якби такий зв'язок був би в мене відразу - то це було б ідеальне замовлення.Звичайно, 13.03 я напишу новий відгук (раніше хотлайн не дає) і, звичайно рекомендуватиму магазин, але сподіваюся що дійсно на те що я написав звернуть увагу, так як - добре обслужений клієнт повертатиметься знову і знову а це в довгостроковій перспективі дуже круто. Дякую!
8 березня 2026 р. Відповісти
ОiB не рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук MSI Modern 14 F13MG-217XUA Platium Gray (9S7-14S121-217), Замовлення №б.н.

Заказал. Созвонились. Представитель магазина подтвердил (пообещали через 3 дня самовывозом). Жду. Прошло 3 дня. В итоге СМС-ка товара нет. На момент написания отзыва "В наявності". Не рекомендую в этой .... заказывать и делать покупки.
Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день! Дякуємо за ваше замовлення та відгук! Хочемо вибачитися за незручності, пов’язані з вказаною інформацією щодо наявності товару. На жаль, через технічну помилку в системі відображення запасів товар відображався як доступний, хоча фактично його не було на складі. Дійсно, у день відвантаження склад постачальника скасував доставку та ми запропонували вам розглянути альтернативу. Щоб хоч якось компенсувати незручності даруємо вам 300 грн знижки на наступну покупку чи замовлення за вашим номером Ми працюємо над тим, аби подібні ситуації не повторювались та маємо надію відновити вашу довіру.
mandarin44 рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Power Bank Baseus Airpow 20W 20000mAh Black, Замовлення №#155620

в наши сложные времена очень нужен повербанк . купил в кибирнетиках так как условия "платёж частями " самый выгодный из представленных в хотлайн
Відповідь представника «Кібернетики»
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо світла та тепла кожному дому
firsilya70 рекомендує цей магазин
9 січня 2026 р.

Купив: Бігова доріжка електрична WalkingPad X214 (WP460B4) 29 999 ? В МАГАЗИН, Замовлення №6006256312

Все було доставлено в оговорені строки. Рекомендую магвзин
Щиро дякуємо за Ваш відгук
Макс Матеєнко не рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Хотів купити: Навушники з мікрофоном Anker SoundCore Q20i Black (A3004G11)

Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день, Максиме! Дякуємо за ваш відгук. Дуже перепрошуємо за завдані незручності, під час телефонного дзвінка від вас було відключення світла, через що й обірвався зв'язок. Затримка поставки обумовлена святковими вихідними на складі постачальника, за що ми приносимо свої найщиріші вибачення та щоб залагодити дану ситуацію хочемо подарувати вам 200 грн знижки на покупку Сподіваємося відновити вашу довіру
Razolen не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
28 жовтня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Dinamica ECAM 359.55.B, Замовлення №358265992

Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день! Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Сьогодні ми вже організовуємо зворотню відправку з Сервісного центру. Перепрошуємо за спричинені незручності — на жаль, багато моментів гарантійного обслуговування залежать від Авторизованого сервісного центру виробника, що й спричинило затримку. Наші менеджери кол-центру інформували вас про хід процесу за вашим запитом та передавали всю наявну інформацію на кожному етапі звернення. Сподіваємося на ваше розуміння і будемо раді відновити вашу довіру
Нарешті кавомашину відремонтували та прислали. Все працює
3 листопада 2025 р. Відповісти
Денис Кухаренко не рекомендує цей магазин
19 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №139331

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «Кібернетики»
Добрий день, Денис! Щиро дякуємо вам за відгук. Розуміємо, що ситуація вийшла неприємною, і, на жаль, у період високого попиту подібне може траплятися. Ввечері 10.10 ми прийняли ваше замовлення та підтвердили його, керуючись інформацією про наявний запас товару у постачальника. Проте в понеділок під час оформлення з’ясувалося, що вільних станцій у необхідній кількості немає. Нам дуже прикро, що у Вас зіпсувалось враження про нашу компанію, тому провели внутрішнє розслідування ситуації. Ми прослухали дзвінок і можемо підтвердити, що розмова пройшла ввічливо і ви отримали детальну інформацію від нашого менеджера. За бажанням можемо надіслати вам запис розмови у Вайбер. Ми ні в якому разі не хочемо Вас та наших клієнтів якимось чином підвести. Проблеми пов'язані з наявністю взяли до уваги і будемо їх вирішувати, щоб подібні випадки не повторились. Сподіваємося на взаєморозуміння та будемо раді можливості відновити вашу довіру