Купив: Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Space Gray (MK7M3), Замовлення №40038
Купив: Планшет Apple iPad Pro 13 2024 Wi-Fi 256GB Space Black (MVX23), Замовлення №40008
Купив: Навушники з мікрофоном Beats by Dr. Dre Solo 4 Matte Gray (MG7J4), Замовлення №39931
Купив: Apple iPhone 17 Pro 256GB eSIM Deep Blue (MG7M4), Замовлення №39996
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eSIM Cosmic Orange (MFXH4), Замовлення №39904
Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 256GB Silver (MD4G4), Замовлення №39894
Купив: LikeNew Apple Watch Series 11 GPS 42mm Space Grey Alu. Case w. Black S. Band, Замовлення №39885
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM White (MG474), Замовлення №39863
Купив: Планшет Apple iPad Air 13 2024 Wi-Fi + Cellular 128GB Purple (MV6U3), Замовлення №39860
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Space Gray 2021 (MK193), Замовлення №39847