Відгуки про GSTORE.UA

Анастасія Р. рекомендує цей магазин
18 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 64GB Space Gray (MK7M3), Замовлення №40038

Замовляла на сайті iPad і його оперативно доставили.Оригінал 100%, по хорошій ціні. Магазин буду рекомендувати.
an.haiskfh рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad Pro 13 2024 Wi-Fi 256GB Space Black (MVX23), Замовлення №40008

Купила iPad онлайн доставили швидко. Обслуговували продавці професійно.Буду замовляти Apple техніку тільки в цьому магазині.
Violka25 рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Beats by Dr. Dre Solo 4 Matte Gray (MG7J4), Замовлення №39931

Оформила замовлення на сайті.Все прийшло швидко та без пошкоджень. Товар оригінальний та повністю відповідає із заявленими характеристиками.
2hxsb5f9m7 рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Apple iPhone 17 Pro 256GB eSIM Deep Blue (MG7M4), Замовлення №39996

Купляла телефон в цьому магазині.Привітний та компетентний персонал, гарно проконсультували. Оригінальна продукція.
Jenya Lavrinets рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eSIM Cosmic Orange (MFXH4), Замовлення №39904

Покупкою задоволен. Замовив на сайті телефон, прийшов вчасно і був дуже гарно запакований. Буду рекомендувати магазин своїм друзям, бо техніка працює швидко та стабільно
Vikaws рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 256GB Silver (MD4G4), Замовлення №39894

Я можу сміливо рекомендувати цей магазин. Якісний товар по адекватним цінам , ввічливі та розумні консультанти
h4dpmcc2wq рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: LikeNew Apple Watch Series 11 GPS 42mm Space Grey Alu. Case w. Black S. Band, Замовлення №39885

Замовила на сайті годинник. Оперативно доставили його, пакування так собі, але годинник дуже сподобався.Зробили невелику знижку, тому і далі буду купляти в цьому магазині.
В'ячеслав Чепелюк рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM White (MG474), Замовлення №39863

Купую телефон в цьому магазині не перший раз, завжди товар якісний, класне обслуговування, приємні ціни.
Стася Коучук рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 13 2024 Wi-Fi + Cellular 128GB Purple (MV6U3), Замовлення №39860

Купляла iPad в цьому магазині.Не задоволена обслуговуванням, не уважні продавці. Ціни адекватні на товар.
prokopiva978 рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16 Space Gray 2021 (MK193), Замовлення №39847

Оформила заказ на сайті, прийшов Macbook швидко як і обіцяли.Сайт зручний, товар якісний.Я задоволена покупкою.