Купив: Смарт-годинник Garmin Enduro 3, Замовлення №93057
Купив: Смарт-годинник Garmin Tactix 7 Pro Edition Solar Powered Tactical GPS Watch with Nylon Band (010-02704-10/11), Замовлення №123
Купив: аксесуар (датчик швидкості і каденса) Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle (010-12845-00), Замовлення №
Хотів купити: Смарт-годинник Garmin vivomove Style Silver-Moss Green Silicone (010-02240-21)
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Pro Solar Silver w. Graphite Band (010-02776-00/01), Замовлення №52293
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar Titanium w. Fog Gray/Ember O. Band (010-02777-20/21), Замовлення №52241
Купив: Смарт-годинник Garmin Forerunner 265 Black Bezel w. Whitestone Case and Whitestone/Tidal Blue S. Band (010-02810-01/11/51), Замовлення №52207
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 7 Pro Solar Slate Gray w. Black Band (010-02777-00/01), Замовлення №52196
Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 3S Slate S. Steel Bezel w. Pebble Gray Case and S. Band (010-02785-00/50), Замовлення №52121
Купив: GPS-навігатор багатоцільовий Garmin GPSMAP 67i (010-02812-01), Замовлення №52008