Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Media-Sell

Svitlana Kryzheminska рекомендує цей магазин
30 жовтня 2019 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Moulinex CE503

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Замовила мультиварку керуючись її перевагами. До цього, дуже довго шукали з чоловіком у цій ціновій категорії, було багато варіантів, але все ж таки зупинились на ній. Не пожаліли ні на секунду. Сервіс теж порадував, менеджер зателефонував і уточнив деталі майже відразу. Все дуже просто і ввічливо. Доставили протягом двох днів. Користуємось в своє задоволення, незамінний помічник на кухні!
Відповідь представника «Media-Sell»
Здравствуйте! Благодарим Вас за покупку в нашем интернет-магазине! Очень рады, что Вы остались довольны! Мы работаем для Вас!
Ира Берлова рекомендує цей магазин

Купив: Мультиварка Redmond RMC-M90

Сделала заказ и сразу со мной связался оператор, уточнил все детали, очень подробно рассказав о товаре!!! Посылка пришла вовремя, все отлично!!! Спасибо, буду заказывать еще! Хороших продаж
Гість рекомендує цей магазин

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE43NU7170

Все отлично! Обслуживание, доставка, цены:)
pasha robert16 рекомендує цей магазин

Купив: LCD телевізор (LED) LG 32LM6300

Классный магазин, после оформления заказа позвонили и посоветовали эту модель телевизора, за небольшую сумму получил отличный телевизор.
ТОНЯ. рекомендує цей магазин
10 жовтня 2019 р.

Купив: Телевізор LG 43LK6100

Замовила телевізор LG 43LK6100 в магазині "MediaSell", сервісом дуже задоволена ,в магазині "MediaSell" великий асортимент товару, замовлення було виконано вчасно та якісно, товар, надійшов швидко і без пошкоджень,відповідає дійсності. Якість та обслуговування на вищому рівні,рекомендую!
Гість рекомендує цей магазин
8 жовтня 2019 р.

Купив: Bosch MFQ 3010

Купила неделю назад миксер. Консультант ответил на все вопросы и помог с выбором. Отличный магазин, буду брать ещё что-то. Советую всем)
Владислав Тетерин рекомендує цей магазин
8 жовтня 2019 р.

Купив: Мультиварка - скороварка Philips HD2137/40

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Неделю назад купил мультиварку Philips в магазине MediaSell. После заказа быстро перезвонил продавец, приятный в общении,на все мои вопросы дал удовлетворительные ответы. Товар пришёл через день, без каких то либо повреждений и без следов использования. Очень доволен обслуживанием и качеством продукции, буду рекомендовать друзьям.
Andrii Popovich рекомендує цей магазин
30 вересня 2019 р.

Купив: LCD телевізор (LED) LG 43LK5100

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Хороший магазин, после оформления заказа позвонил консультант и посоветовал эту модель телевизора, за небольшую сумму получили отличный телевизор, может быть ещё куплю в гостиную
Alyona Gamenko рекомендує цей магазин
27 вересня 2019 р.

Купив: LCD телевізор (LED) LG 43UM7600

Спасибо большое! Всё просто, понятно и доступно для заказа. Обслуживание коректное, чёткое. Всем довольна. Буду рекомендовать вас друзьям.
Света Бандурка рекомендує цей магазин
20 вересня 2019 р.

Купив: NanoCell телевізор LG 55SM8200

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Замовила телевізор LG 55SM 8200 в магазині "MediaSell", дуже задоволена сервісом ,в магазині великий асортимент товару, замовлення виконали вчасно та якісно, товар відповідає дійсності, надійшов швидко і без пошкоджень.Якість обслуговування на вищому рівні, рекомендую