Купив: телевізор LG434K6950
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Купив: LCD телевізор (LED) LG 49SK8000
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Купив: LCD телевізор (LED) LG 43LK5900
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE43NU7402
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, видача товару на складі

Купив: OLED телевізор LG OLED55B7V

Купив: телевизор LG 434k6200
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент, сервісна підтримка

Купив: Apple iPhone 6s 16GB Rose Gold
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: LCD телевізор (LED) Philips 49PUS8303
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: LCD телевізор (LED) LG 32LM6300
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: LCD телевізор (LED) LG 43LM6300
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка