Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE43NU7472

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE40NU7120

Купив: LG43ИК6200

Купив: LCD телевізор (LED) LG 32LK6100

Купив: Теливизор lg 50uk6470
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE43RU7100
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Купив: Телевізор
Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Телевізор LG 49LK6100
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Телевізор LG491ks900
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: LG49uk6390