Купив: Samsung Smart HDR 4K LS32AM700UUXEN
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Хотів купити: Саундбар JBL Bar 9.1 3D Surround with Dolby Atmos (JBLBAR913DBLK), Замовлення №177802426
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: LG GBP31DSLZN
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill+ GC716 (GC716D12), Замовлення №175361691
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Ручной пылесос Deerma Suction Vacuum Cleaner DX700S, Замовлення №173902793

Купив: Занурюваний блендер Bosch MS6CM4150
Сподобалося: відповідність ціни

Купив: Hisense 50U7QF

Купив: LG InstaView Door-in-Door™ GMX945MC9F

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Купив: Телевізор Samsung The Frame QE55LS03AA, Замовлення №157760369
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару