Відгуки про Luxmedia.com.ua

Cars&Parts рекомендує цей магазин
11 травня 2021 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B), Замовлення №000113

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Вдячний за хорошу консультацію з приводу побутової техніки, придбав 2 телевізори та МФУ, задоволений обслуговуванням та ціною. Успіхів вашій команді у роботі та всього найкращого. Рекомендую як надійних продавців.
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Спасибо Вам, мы рады, что Вы остались довольны. Отличного Вам настроения и приятного пользования!
Татьяна Цабевская рекомендує цей магазин

Купив: QLED телевізор Samsung QE55Q90T

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Доступная подача информации на сайте, быстрая доставка, приятная цена. В целом, магазином довольна)
ddririivmksd рекомендує цей магазин

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE50TU7172

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Замовляв в магазині luxmedia зазначений ТВ, замовлення оформлене і отримане швидко, товар якісний, ціна значно нижча ніж в інших подібних магазинах. Дякую Вам, при необхідності зроблю замовлення, а також рекомендую іншим.
Дмитрий Хропатый рекомендує цей магазин

Купив: Телевізор Samsung UE55TU8500

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

olga25121967 рекомендує цей магазин

Купив: Тостер и эл.чайник фирмы BOSCH, Замовлення №20450384218795

Спасибо команде за помощь в выборе товара. Тостер печет вкусные тосты, а чайник быстро закипает. Я очень довольна покупкой.
Gosha Winer рекомендує цей магазин
10 травня 2021 р.

Купив: Сушильна машина Bosch WTY87783PL, Пральна машина автоматична Bosch WAXH8G90PL

Доставили быстро хоть и товар был заказной, все работает как часики, доволен как слон. Цена огонь. Рекомендую.
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Артур, спасибо Вам за отзыв! Вы выбирали, действительно, лучшие модели по соотношению цены и характеристик, пускай они Вам служат много лет! Хорошего Вам настроения
Ant30 рекомендує цей магазин
26 квітня 2021 р.

Купив: QLED телевізор Samsung QE55Q77T, Замовлення №147984696

Цены ниже чем в других интернет-магазинах. Доставка в день заказа. Отличный сервис.
Nata Li рекомендує цей магазин
17 квітня 2021 р.

Купив: Блендер Bosch MSM6B100

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Огромное спасибо Вежливый продовец Доставка очень быстро Упаковано идеально Цена соответствует заказу Попробовали как работает Всё понравилось Огромное спасибо
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Спасибо, что нашли время поделиться своим впечатлением. Обращайтесь к нам снова, будем рады. Отличного Вам настроения!
Вячеслав Грищенко рекомендує цей магазин
3 квітня 2021 р.

Купив: Samsung QE50Q64T ., Delonghi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB, Замовлення №Samsung

Спасибо! Вежливый продавец Александр. Помог подобрать то , что необходимо . Телевизор Samsung просто супер! И кофемашина тоже . Ценник на технику реально ниже чем в магазинах, а качество обслуживания намного выше !!! Еще раз спасибо и держите данную планку )
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Спасибо Вам за выделенное время для написания отзыва. Мы рады, что Вы остались довольны. Отличного Вам настроения и приятного пользования!
Роман Дерлюк рекомендує цей магазин
24 березня 2021 р.

Купив: NanoCell телевізор LG 65NANO99, Замовлення №145932795

Вирішив зробити подарунок дружині та звернувся у даний магазин, завдяки оперативній роботі працівників, а особливо менеджера Валентина, який відповів на усі мої питання, та розвіяв усі сумніви щодо покупки. Роботою магазину задоволений на 100%.
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо за виділений час для написання відгуку. Ми раді, що Ви залишилися задоволені. Відмінного Вам настрою та приємного користування!