Купив: LCD телевізор (LED) Sony KD-65XH9505, Замовлення №140572126

Купив: Колонка Marshall Acton II

Купив: NanoCell телевізор LG 65NANO95
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент

Купив: Sony KD-55XH9505

Купив: OLED телевізор LG OLED55BX
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Телевізор Sony 65А8
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка